ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΜΠΛΟΝΑ

 

Είναι γνωστό ότι ο αποδυτηριάκιας είναι με τον ταύρο, όχι με τον ταυρομάχο. Πρώτα-πρώτα, κακώς τη λένε ταυρομαχία. Το πιο βρώμικο παιχνίδι της Ιστορίας είναι αυτό με τις λέξεις. Ρωτήσατε, ρε πούστηδες, τον ταύρο αν θέλει να δώσει μάχη μ' έναν μακράν πιο αδύναμο αντίπαλο, λέω για τον άνθρωπο.

Η κουβέντα έχει την επικαιρότητά της με την ευκαιρία του καθιερωμένου ετήσιου φεστιβάλ, παγκόσμια γνωστό, στην

Είναι ντροπή και μόνον να συγκρίνουμε το δίποδο με το απίστευτης δύναμης ζώο που λέγεται ταύρος. Ύστερα, οι κανόνες της μονομαχίας, της ταυρομαχίας, είναι φτιαγμένοι με τον πιο πούστικο τρόπο. Δεν είναι καθαρή, τίμια και στα ίσα η αναμέτρηση μέχρι θάνατο. Κι αν γλυτώσει ο ταύρος, αυτό θα συμβεί διότι η τιτίκα ο ταυρομάχος θέλει να πουλήσει show.

Ταυρομαχία, λέει. Όταν πριν εμφανιστεί ο ταυρομάχος έχουν σακατέψει το ζώο οι ιππείς με τα κοντάρια. Άσε.

Η κουβέντα για το περιβόητο τριήμερο φεστιβάλ ταυροδρομίας κάθε χρόνο στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Μόνον που δεν λυπήθηκα που σκοτώθηκε ένας, 2-3 τραυματίστηκαν σοβαρά και ελαφρά καμιά δεκαριά. Δυστυχώς θα την σκαπουλάρουν. Μακάρι να σκοτωνόντουσαν περισσότεροι.

Υπ' όψιν ότι στην «ταυροδρομία» το ζώο δεν έχει στόχο να... κερατώσει κανέναν μαλάκα απ' αυτούς που το... συναγωνίζονται, να του πετάξει έξω τα σκώτια. Αν συνέβαινε αυτό, τότε ο άγιος Ισίδωρος, ο προστάτης των... ταυρομαχιών, θα μέτραγε πτώματα. Θα είχε χάσει το λογαριασμό.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι αναστεναγμοί και οι τάσεις αυνανισμού