ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

 

Η φίρμα στην Ουκρανία. Πλαστικός χειρουργός πασίγνωστος στην πατρίδα του και με πελατολόγιο επώνυμο. Αν κάποια κυρία π.χ. θέλει αυξητική στήθους θα πάρει σειρά και ο δόκτωρ, Έντγκαρ Καμένσκι στο όνομα, θα την δεχθεί μετά από ένα χρόνο! Στα 31 του χρόνια ο Ουκρανός γιατρός, ψοφάει για την κοσμική και γενικά την σπάταλη ζωή, παντρεμένος με πρώην κουνελάκι του Playboy, έχει τρελάνει τον κόσμο.

Ανεβάζει φωτογραφίες πελατισσών του στο instagram! Τις φωτογραφίζει πριν και μετά την επέμβαση. Και οι περισσότεροι από 100.000 «ακόλουθοί» του τον λατρεύουν.

Έχει προκαλέσει σάλο στην ευρωπαϊκή κοινότητα των πλαστικών συναδέλφων αυτός ο Καμένσκι. Ντροπή σου! Δεν είναι αυτός επαγγελματισμός, δεν ωφελεί τις πελάτισσές σου, των οποίων βέβαια το πρόσωπο δεν διακρίνεται, μόνο το σώμα τους.

Να σου πω εγώ τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση. Κάνουν το ίδιο(!) στον Ουκρανό τσόγλανο. Απολύτως το ίδιο, για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τον τσακώνουν, τον στήνουν στο χειρουργικό κρεβάτι, δεν είναι ανάγκη να τον ναρκώσουν, όπως κάνει αυτός, διότι αυτό επιβάλλεται να κάνει στους «ασθενείς» του. Και του κόβουν το ανδρικό του μόριο. Αφού προηγουμένως το φωτογραφίσουν. Δύο φωτό στο instagram. Με και χωρίς πέος.

Διαβάστε ακόμα:

Το παιδί του, το παρεάκι του, το φιλαράκι του