ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ, ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ...ΚΕΡΑΤΟ!

 

Παντρεύεται το γνωστό πλουσιοκόριτσο της Αθήνας έναν άνδρα με άδειο, με μισοάδειο πορτοφόλι. Πακέτο διαθέτει επειδή είναι επιχειρηματίας και κονομάει, άσε τα έτοιμα που βρήκε από τον μπαμπά της. Ο γάμος με τον σχεδόν συνομήλικο ήταν η κατάληξη του έρωτά τους, καμία δόλια σκοπιμότητα από πλευράς παλληκαριού. Όχι, δηλαδή,της την έπεσε επειδή εκείνη είναι λεφτού, ούτε διότι εκείνος κάνει αλησμόνητο σεξ.

Ο γάμος, λοιπόν, προέκυψε διότι έπαιξαν αληθινά αισθήματα ανάμεσα τους. Η οικονομική, όμως, κατάσταση των δύο συζύγων, των δύο ερωτευμένων, παραμένει σε ανισορροπία. Η γυναίκα έχει πολλά, βγάζει πολλά, όμως ο άνδρας απλά βρίσκεται σε αξιοπρεπή επίπεδα, πολύ κάτω σε σύγκριση με τα έσοδα της συμβίας του. Εδώ είμαστε.

Θυμήθηκα τη συγκεκριμένη περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού που κάποτε βλέπαμε φωτογραφίες τους στα lifestyle περιοδικά, όταν έπεσε το μάτι μου σε μία έρευνα. Πάθανε την πλάκα τους στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ με το... εύρημα που πραγματοποίησαν.

-Αν ο άνδρας είναι πλούσιος και φτωχή η γυναίκα, τότε γι' αυτό το λόγο εκείνη θα πέσει στον πειρασμό, μόνον κατά 5%, να ξενοπηδηχθεί.

-Αν η γυναίκα είναι πλουσιώτερη, τότε επειδή ακριβώς είναι κονομημένη, απειλείται να κερατωθεί κατά 15% από τον άνδρα της.

Γιατί αυτό; Η απάντηση βρίσκεται την επιστημονική έρευνα. Και δίνει την εξήγηση γιατί ο σύζυγος της επώνυμης Αθηναίας άρχισε να της τα φοράει κανονικά. Επειδή ο άνδρας, όταν οικονομικά υστερεί της γυναίκας του, επόμενο είναι να αισθάνεται μειονεκτικά. Και για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του, το ρίχνει στο εξωσυζυγικό σεξ. Με τη συνειδητή κι όχι σκέψη πως ναι μεν ως σύζυγος, ως συνέταιρος στο γάμο δεν είμαι ισάξιος της γυναίκας μου, όμως ως κόκορας μετράω και γαμώ το λειρί μου.

Από την άλλη, πάντα σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, έχει ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες να απατήσει τον άντρα της η γυναίκα που συνεισφέρει πιο πολλά στην οικογένεια. Παρατηρείται, μάλιστα, το εξής άξιο να αναφερθεί. «Ένοχη» νοιώθει η γυναίκα που κερδίζει περισσότερα χρήματα και για να ενισχύσει τον ανδρικό εγωισμό του άνδρα της, παρ' ό,τι εργαζόμενη με πλήρες ωράριο, τα δίνει όλα στο...νοικοκυριό του σπιτιού. Να δείξει ότι είναι «γυναίκα», όπως άλλες, ότι δεν είναι ο «άντρας» του σπιτιού.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η νο 3 φαντασίωση στις γυναίκες