ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

 

Στο Ψυχικό όλοι ήξεραν πόσο δεμένες ήταν η Κλαίρη και η Μαρία-Χριστίνα, από το νηπιαγωγείο μαζί μέχρι που τις χώρισε η αποφοίτηση από το αμερικάνικο κολέγιο. Η μία έφυγε στην Αμερική για σπουδές και στέριωσε εκεί για τα καλά. Ένα κορίτσι που πάντα στην ζωή της είχε προτεραιότητα το σεξ. Με δυσκολία κρατούσε τη ματιά της να μην πέσει στο σημείο εκείνο όπου κάθε αρσενικός κουβαλάει τον ανδρισμό του. Γαμιάρα η Κλαίρη.
Αχόρταγη. Χρυσή καρδιά, όμως. Και ντόμπρος άνθρωπος.

Μετά το πολυτεχνείο η Μαρία-Χριστίνα μπήκε στις επιχειρήσεις του μπαμπά, και γρήγορα παντρεύτηκε τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της Σταύρο, γοητευτικό και γεννημένο καριερίστα. Τα τρία παιδιά που έκαναν Μαρία και Σταύρος και τα 20 χρόνια γάμου έστειλαν τη σχέση τους, τουλάχιστον σεξουαλικά στο μηδέν. Στον πάτο του βάλτου. Μάλλον δεν θυμούνται πριν πόσα χρόνια είχαν κάνει έρωτα.

Φιλοξενούμενη της Μαρίας -Χριστίνας η άλλοτε κολλητή και πάντα καρδιακή φίλη της, η συνομήλικη Κλαίρη, πατημένα πια τα 41. Είναι η πρώτη ουσιαστικά επαφή των δύο κοριτσιών, μετά από δύο δεκαετίες.

Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Μιλάμε για αληθινή ιστορία, που την απλώνουμε με ψεύτικα ονόματα. Η Κλαίρη ζητάει από την Μαρία - Χριστίνα, να πηδηχθεί με τον άνδρα της. Κανένα πρόβλημα για την Κλαίρη, η οποία είχε προ πολλού διακόψει κάθε σεξουαλική δραστηριότητα με τον σύζυγό της.

- Μωρή, πολύ ωραίος ο άνδρας σου…, λέει η Κλαίρη μ' ένα τόνο ευθυμίας και πονηράδας στον πρωινό καφέ.

«Σ' ευχαριστώ...».

-Τον γουστάρω, ρε..., ρίχνει μια ακόμα πενιά η μουσαφίρισσα.

«Καλός είναι...» σχολιάζει αδιάφορα η Μαρία-Χριστίνα.

-Θα σε πείραζε να τον «πάρω»...

«Δεν είσαι καλά! Γιατί να με πειράξει, μη χάσω τον γκόμενο; Καβαληθήκαμε για τελευταία φορά επί Καραμανλή, του κανονικού, όχι αυτουνού του Μπόμπου.

Αλησμόνητη η ερωτική συνάντηση της ''Αμερικάνας'' με τον σύζυγο της παλιόφιλης. Ξεκίνησε ''αθώα'' με drink σε chic ρεστωράν και κατέληξε στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Το όργιο! Γαμήσι ίσως το πιο ονειρεμένο της Κλαίρης. Το πρωί ο Σταύρος έφυγε στο γραφείο του, η φιλήδονη Κλαίρη σφαίρα να βρει την Μαρία, στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογενείας, επί της Κηφισίας.

Το σώσε. Η Κλαίρη πλακώνει στα μπινελίκια την φίλη της.

- Είσαι ο πρώτος μαλάκας της οικουμένης!...

«Έχεις αποτρελαθεί, τι είναι πάλι αυτό που στην βάρεσε...» απορεί η Μαρία-Χριστίνα .

- Έχεις τέτοιο τεφαρίκι άνδρα, ηλίθια, και δεν τον χαίρεσαι!

«Σε παρακαλώ μη φωνάζεις, θα μας ακούσουν...».

- Καλά κάνει ο άνθρωπος και ξενοπηδάει, λέω για τον άνδρα σου, μαλακισμένη!

«Με απατάει ο Σταύρος; Έτσι σου είπε;...».

- Δεν χρειαζότανε να μου το πει. Χθες βράδυ ήταν και γαμώ προπονημένος, εντελώς! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, στα φοράει τα κέρατα, και φταις εσύ!

Το επεισόδιο αυτό άλλαξε αποφασιστικά την Μαρία-Χριστίνα. Και το γάμο της. Η κυρία, αφού έκανε αυστηρή αυτοκριτική, παραδέχθηκε ότι μόνον ως θηλυκή παρουσία δεν κυκλοφορούσε στη συζυγική της ζωή με τον Σταύρο. Η Κλαίρη έφυγε για την Βοστώνη, στα λημέρια της, και ο Σταύρος με την Μαρία-Χριστίνα αναχώρησαν για μεταγαμήλιο μήνα του μέλιτος σε χωριό της νότιας Ιρλανδίας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Δίκιο έχει το κορίτσι που κεράτωσε τον παλιάνθρωπο!