ΟΙ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ» ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ

 

Μια αξιοπρεπής καριόλα έβγαλε στη φόρα τα πολύ προσωπικά της. Αγγλίδα, 52 χρονών. Μητέρα δύο παιδιών, γιο 13 χρονών, κόρη 14. Κάποια στιγμή ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος της εξομολογήθηκε. «Σε απατάω, όμως όχι με γυναίκα, γουστάρω να το κάνω με άνδρες. Είμαι bisexual».

Η σύζυγος, η οποία όπως είπαμε είναι αξιοπρεπής, σοκαρίστηκε απ' αυτό που άκουσε από τον άνδρα της. Και επειδή δεν ήθελε να χωρίσει, όπως είχε συμβεί με την αδελφή της και άλλους γνωστούς της, όχι βέβαια για τον... ίδιο λόγο, το... σκέφθηκε το πράμα. ''Οκέυ, άνδρα μου, αφού δεν θέτεις θέμα διαζυγίου και από την άλλη ζητάς να αποδεχθώ την ιδιαιτερότητά σου, συμφωνώ να συνεχίσουμε, αρκεί να αποδεχθείς κι εσύ να κάνω τους δικούς μου πειραματισμούς στο σεξ...''.

Κατ' αρχήν πονηρεύεσαι. Γιατί η κυρία καριόλα χάρισε στη δημοσιότητα τη συμφωνία σεξουαλικού περιεχομένου με τον σύζυγό της. Τέλος πάντων, το έργο μπήκε σε εφαρμογή, ο άνδρας βρισκόταν μ' άλλους άνδρες, όχι πάντα τους ίδιους, η κυρία μ' άλλον επίσης. Κάποιες φορές, το έκαναν και τρίο, με παρτεναίρ άλλοτε αρσενικό, άλλοτε θηλυκό.

Τα παιδιά βλέπουν ξένο πληθυσμό να πηγαινοέρχεται στο σπίτι τους. Ειλικρινείς άνθρωποι οι γονείς, είπαν την αλήθεια στον γιο και την κόρη. Το και το. Για να σώσουμε το γάμο μας κάνουμε σεξ και μ' άλλους - άνδρες, γυναίκες. Δεν είναι κακό, αρκεί εσύ να μη νοιώθεις ότι κάνεις κάτι άσχημο. Έτσι ξηγήθηκαν στα παιδιά τους.

Υπάρχουν και χειρώτερα. Γιατί, όμως, να το ρεκλαμάρει η κυρία, ότι πηδιέται μ' άλλον, μόνη, παρέα με τον σύζυγο. Μία είναι η απάντηση. Επειδή η κυρία ψάχνει για ''πελάτες''. Δηλαδή; Αφού ξεκίνησε τους «πειραματισμούς» με τον σύζυγό της, αισθάνθηκε τόσο έμπειρη που άνοιξε γραφείο παροχής συμβουλών σ' άλλα ζευγάρια.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το μνημόνιο δίνει μεροκάματο «ανδρικής πορνείας»