ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

 

Σου δίνω ένα νούμερο κι εσύ, δικός σου λογαριασμός, αν και πόσο η τρίχα σου γίνεται κάγκελο. Το 57% των ανδρών έχει ξενοπηδήξει στο γραφείο. Στο χώρο εργασίας τους. Αυτό σημαίνει ότι φόρεσαν κέρατο στο 57% των γυναικών τους.

Είναι σχετικό το νούμερο 57 στο κεφάλαιο ''Απιστία''. Σίγουρα είναι μεγαλύτερο αν σκεφθείς ότι κάποιοι άνδρες ξενοπηδάνε όχι απαραίτητα με μία συνάδελφό τους.

Να πούμε και το νούμερο στις γυναίκες που έστω μια φορά άνοιξαν τα πόδια τους στη δουλειά τους, στο νοσοκομείο, στο σχολείο, στην εταιρεία, στην εφημερίδα, στο εργοστάσιο, στο σουπερμάρκετ, όπου εργάζονται. Λαμβάνω υπ' όψιν μου τα στοιχεία της σχετικής έρευνας στην Γερμανία. Γιατί να έχουν μεγάλες διαφορές από την Ελλάδα;

Το νούμερο, λοιπόν, στις γυναίκες φθάνει το 44%. Μεγάλο, ρε. Σχεδόν οι μισές που εργάζονται εκτός οικίας κάποια στιγμή θα... υποκύψουν στο φλερτ του συνάδελφου, αν δεν το θέλουν πώς και πώς να τις πλησιάσει ερωτικά ο άλλος. Αυτό που λέγαμε. Σου σηκώνεται ή όχι η τρίχα, και μόνο να περάσει η ιδέα ότι η δική σου γυναίκα είναι μέσα στο 44%.

Εντάξει, η γυναίκα του καιρού μας, μετά τον πόλεμο, δεν βγήκε από το σπίτι για να ξενοπηδηχτεί, αλλά για να εργαστεί. Να, όμως, που το εξωσυζυγικό σεξ είναι στο…πρόγραμμα. Κατά 50% περίπου! Περισσότερο από φίφτυ-φίφτυ για τον άνδρα, λιγώτερο για την γυναίκα.

Η δουλειά στο χώρο εργασίας γίνεται παντού. Στο πάτωμα, σε καρέκλα, επάνω στο γραφείο, στο φωτοτυπικό μηχάνημα, στην αποθήκη, στην κουζίνα, στις τουαλέτες, βέβαια.

Υπάρχει και το σχετικό σαβουάρ βιβρ, γι' αυτούς που δεν χάνουν την ευκαιρία να κάνουν σεξ στο γραφείο. Να φροντίζουν να κρατούν μυστικοπάθεια, μη «δίνουν» τον άλλον, την άλλην. Αν, λοιπόν, θέλουν να το ευχαριστιούνται και να μην το κάνουν με άγχος. Να προσέχουν, να μην αφήνουν ίχνη, μη ξεχάσουν το πακέτο των προφυλακτικών, κάποιο εσώρουχο κ.α. Και, βέβαια, μη μπερδεύουν το σεξουαλικό κομμάτι με την όποια συνεργασία επαγγελματική έχουν με τον άλλον, με την άλλην. Κίνδυνος να προδοθουν.

Διαβάστε ακόμα:

Διώξτε το άγχος της παρθενιάς των κοριτσιών