ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΖΥΓΩΝ ΜΕ... ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΡΑΚΙ!

 

«Ανταλλαγή συζύγων». Σα να μην ακούγεται πονηρά! Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετική με σεξ, με αμαρτία, παρανομία.

Τόσο... ανυποψίαστα διαβάζεις «Ανταλλαγή συζύγων». Ένα ζευγάρι, δηλαδή, μετά από συμφωνία κάνει συζυγική…ανταλλαγή. Η κυρία πηδιέται με τον άλλον άνδρα και ο άνδρας του άλφα ζευγαριού βρίσκει το νόημα της ανταλλαγής με την κυρία του βήτα ζευγαριού.

Δεν το λες μόδα. Επειδή δεν είναι κάτι που έχει το χρόνο του, και μετά από κάποιο διάστημα γίνεται ντεμοντέ, εκτός μόδας. Οι ανταλλαγές συζύγων στην Αμερική και την Ευρώπη σαρώνουν! Και έχουν πλέον τους οπαδούς τους στην Ιαπωνία και την Κίνα.

Το έργο έχει τόσο προχωρήσει που πλέον η δουλειά δεν στήνεται μεμονωμένα και στα μουλωχτά ανάμεσα σε δύο ζευγάρια γνωστά μεταξύ τους. Κατόπιν συμφωνίας κυρίων. Τα τελευταία χρόνια η ανταλλαγή συζύγων, το swinging γίνεται οργανωμένα. Σε πάρτυ, αλλά και σε εξορμήσεις στο εξωτερικό, από ειδικά γραφεία που διοργανώνουν το σχετικό event με εξασφαλισμένη διακριτικότητα. Επειδή οι swingers, οι παντρεμένοι που ψοφάνε να γνωριστούν με ανταλλασσόμενο εραστή, με την κοινή συμφωνία με το μόνιμο ταίρι τους, γουστάρουν να το κάνουν με ξένο. Έναν σύντροφο μιας βραδιάς που δεν τον ξέρουν, που δεν θέλουν να τον γνωρίσουν, που τον συναντούν για πρώτη φορά.

Η Ολλανδία είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τους περισσότερους swingers. Ολλανδικό γραφείο, όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, πάλι στην Κρήτη, θα φέρει εκατοντάδες συζύγους που για 5 νύχτες θα εγκατασταθούν σε λαμπερό πεντάστερο all inclusive ξενοδοχείο.

Μη το λησμονήσω. Το εν λόγω γραφείο χαρακτηρίζει «ομοϊδεάτες» τους συζύγους που έχουν αποδεχθεί την ανταλλαγή. Και η Κρήτη επελέγη διότι «είναι η τέλεια ευκαιρία να αισθανθούν οι swingers τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, αλλά κι ένα ποτήρι παγωμένη ρακί».

Διαβάστε ακόμα:

Ασχετη μαθήτρια του σεξ η καθηγήτρια