ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Πως θα είναι η Ελλάδα, μετά από 99 χρόνια, όταν θα έχει λήξει η ισχύς του νόμου για την υπαγωγή των ΔΕΚΟ στο Υπερταμείο; Αν πιστέψουμε την Θεανώ Φωτίου και το χρησμό της ότι «...ο Τσίπρας είναι ένας ηγέτης παγκόσμιας ακτινοβολίας από αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια» δεν αποκλείεται οι Έλληνες το 2115 να έχουν πρωθυπουργό κάποιον που θα τους έχει πείσει ότι είναι θέμα χρόνου η επαναφορά της 13ης σύνταξης και η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Αν, όμως πιστέψουμε το Παγκόσμιο Ταμείο για την Άγρια Χλωρίδα και Πανίδα (WWF), όχι σε 99 αλλά σε μόλις 50 χρόνια δεν θα υπάρχει ούτε ίχνος από ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ για να επιστρέψει ή να μην επιστρέψει στην δικαιοδοσία του ελληνικού κράτους. Μαζί τους θα έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και οι Έλληνες ιδιοκτήτες τους, καθώς και όλοι οι άλλοι γήινοι, μετακομίζοντας σε άλλους πλανήτες.

Μέσα στα επόμενα 50, λέει η Οργάνωση, θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τη Γη και να εγκατασταθούμε σε αποικίες που θα έχουμε δημιουργήσει σε τουλάχιστον δύο άλλους πλανήτες. Αυτό το ενδεχόμενο θα γίνει πραγματικότητα εφόσον συνεχισθεί η αλόγιστη εκμετάλλευση των φυσικών πόρων με τους σημερινούς ρυθμούς. Η γη θα γίνει ακατοίκητη.

Πιθανό κατά τους επιστήμονες, και το σενάριο για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Που σημαίνει ότι το 2115 που θα έχει λήξει λήξει η ισχύς του νόμου για το Υπερταμείο, τόσο οι Έλληνες όσο και οι δανειστές θα έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο επίκαιρα, τότε, θέματα. Πως θα σωθούν από τις συνέπειες της υπερθέρμανσης. Πού καιρός για οικονομικές δοσοληψίες;

Τα ξέρουν αυτά οι Έλληνες κυβερνώντες; Αν γνωρίζουν ότι η γη θα έχει γίνει σκόνη σε πενήντα χρόνια, γιατί δεν παίρνουμε κι άλλα δάνεια με λήξη το 2100; Ευκαιρία να περάσει ο Ελληνισμός έναν δεύτερο χρυσό αιώνα. Δεύτερο ερώτημα. Τα ξέρουν αυτά οι δανειστές; Αν ναι γιατί μας δίνουν δανεικά και αγύριστα και δεν κάθονται να φάνε τα λεφτουδάκια τους με τους υπηκόους τους; Ένα είναι βέβαιο. Κάποιοι μας δουλεύουν. Ή οι επιστήμονες – μελλοντολόγοι ή οι πολιτικοί- Έλληνες και ξένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλουν ψεκασμένους 7 εκατομμύρια Ελληνες