ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ 2 ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ

 

Αυτός που είναι στην ΝΔ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κριτική στον Σύριζα. Όχι ένας πρώην συριζαίος. Αυτό λέω και το λέω με αυστηρότητα. Το ίδιο ισχύει για τον πασόκο, τον χρυσαυγίτη, του κουκουέ. Δικαίωμα κριτικής στην κυβέρνηση έχουν μόνο όσοι δεν είναι κυβερνητικοί. Πολιτικώς είναι ρεζίληδες να λένε τα όσα εκείνοι που μέχρι χθες ήταν οργανωμένοι στον Σύριζα.

«Μου την έπεσαν δύο φουσκωτοί και με απείλησαν να μη ξαναβγώ στην εκπομπή του Παπαδάκη» είπε ο σύντροφος Αλέξης Μητρόπουλος, επιστήμων εργατολόγος, πρώην βουλευτής του Σύριζα. «Με απείλησαν να μην κάνω κριτική κατά της κυβέρνησης οι δύο μπρατσωμένοι».

Δεν το μπορώ αυτό, ρε! Να είσαι, τέλος πάντων να ήσουνα Σύριζα και σήμερα να στρέφεσαι εναντίον. Τι παριστάνεις, κύριε! Είσαι αναξιόπιστος πολιτικά. Έτσι λέω.

Ήταν στο ΠΑΣΟΚ ο κύριος Αλέξης Μητρόπουλος και έκανε μεταγραφή στον Σύριζα. Ούτε ηλίθιος είναι, ούτε χθεσινός. Άρα, αυτός περισσότερο απ' αυτούς στους οποίους απευθύνεται σήμερα γνώριζε τι είναι Σύριζα. Κι αντί να αναλάβει τις ευθύνες του, για το λάθος του να υπηρετήσει ένα κόμμα που σήμερα το αρνείται, το ρίχνει στην... κριτική.

Του επιτέθηκαν, λέει, δύο άγνωστοι... Σιγά που θα του έλεγαν και το όνομά τους. Από πού ήρθαν. Ποιοί τους έστειλαν. Πιθανόν να μην έχουν τίποτα ενάντια στον σύντροφο Μητρόπουλο, αλλά να τους ενδιέφερε να μην παίρνει θεαματικότητες η εκπομπή του Παπαδάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Η σεξουαλική υπέράσπιση της βολιώτισσας κατσίκας