ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.. ΓΡΑΦΟΜΗΧΑΝΗ

 

Μη σας μπερδεύουν αυτά που σας μοστράρουν δεξιά κι αριστερά. Για το πως θα κάνετε καλύτερο σεξ, πως θα τρελάνετε περισσότερο την γκόμενα. Οι ειδικοί, όσοι εμφανίζονται ως ειδικοί, κάνουν τη δουλειά τους. Τη δική τους, όχι απαραίτητα και τη δική σου.

Το σεξ κυριαρχεί στον πλανήτη. Η επιθυμία να βρεθείς ερωτικά μ' άλλον, μ' άλλην, είναι εντολή της φύσης, όσο υπάρχει άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι ειδικό φροντιστήριο και διαφωτισμό για τα πιο απλά πραγματάκια.

Διαβάζεις, για παράδειγμα, ότι οι περισσότερες γυναίκες ερεθίζονται ειδικά στο στήθος τους, πιο συγκεκριμένα στις ρώγες. Επίσης στο λαιμό, στον πωπό. Τι πράγματα είναι αυτά, ρε; Εντάξει, κάποια πράγματα δεν τα γνωρίζουμε, δεν έχουμε προλάβει ακόμα να τα μάθουμε, όμως δεν είμαστε και οι γκραν ούφο.

Η κάθε γυναίκα έχει τα χούι της. Άλλη ανατριχιάζει ολόκληρη, ένα ρίγος έγκαυλο την πιάνει με το που την ακουμπάς π.χ. στην κοιλιά. Και μία άλλη να μην καταλαβαίνει Χριστό στην κοιλιά, αλλά ανάβει επί τόπου αν την χαϊδέψεις σ' ένα συγκεκριμένο σημείο της πλάτης της, π.χ. κάπου κοντά στη σπονδυλική στήλη.

Τι να μας πουν οι ειδικοί, και οι στατιστικές. Ότι αυτό το ποσοστό γυναικών λοιώνει μ' ένα φιλί στο αυτί και τόσο τα εκατό ανοίγουν αμέσως τα πόδια αν ο άνδρας ανακαλύψει την ερωτογενή «φλέβα χρυσού» στους μηρούς.

Το γυναικείο κορμί δεν είναι γραφομηχανή. Να πατάς το πλήκτρο με το γράμμα Α και βγαίνει το Α στο χαρτί. Το κάθε σώμα έχει το δικό του αποκρυφιστικό κώδικα, που καλείσαι να τον... εξιχνιάσεις. Να τον ιχνηλατήσεις. Να τον αποκαλύψεις και σ' εκείνην, που πιθανότατα να μη γνωρίζει τα δικά της πιο ευαίσθητα σημεία.

Διαβάστε ακόμα:

«Φτιάχνουν» και τα χείλη του αιδοίου