ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

 

Αποκάλυψη, λέει. Βρήκαν την πέτρινη πλάκα που θεωρούσαν ότι από κάτω αναπαυόταν ο Ιησούς. Μια ακόμα αποκάλυψη. Λες κι αυτή κάτι να σημαίνει, να όμως που εγώ δεν μπορώ
να αντιληφθώ το νόημά της.

Ανακάλυψαν, λέει, την επιφάνεια που για αιώνες λατρεύονταν ως ο τάφος του Χριστού. Στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Άλλο περίεργο αυτό. Να υπάρχει τάφος ενός αθανάτου, Και μας το παίζουν οι χριστιανοί ενάντια των ειδωλολατρών.

Παρακάτω. Έκανε πέρα το τεράστιο πλήθος των πιστών και τουριστών μπροστά στις μεγάλες ξύλινες πύλες της εκκλησίας. Και περικύκλωσαν τον ιερό χώρο, το κουβούκλιο, ένα σωρό αρχαιολόγοι, αλλά και περίεργοι ελληνορθόδοξοι ιερείς, και κόπτες και ιερομόναχοι του Τάγματος των Φραγκισκανών. Και δεν ξέρω ποιας άλλης χριστιανικής «φυλής» παπάδες.

Να σου πω κάτι. Αν ήμουνα Χριστός κι όλο αυτό το χριστιανικό παπαδαριό, που ανήκει σε διαφορετικά δόγματα, διαφορετικές αιρέσεις, και αλά Σύριζα ακόμα και σε διαφορετικές... τάσεις της κάθε διαφορετικής χριστιανικής πίστης, θα σηκωνόμουν από τον τάφο μου και θα τους ξεβράκωνα. Όπως το λέω.

Βρε, λεχρίτες, ΈΝΑΣ είμαι, ΜΙΑ είναι η διδασκαλία μου, δεν είπα άλλα εδώ κι άλλα εκεί. Γατί, λοιπόν, βρε αρχιαπατεώνες, με φτιάξατε θρησκεία άλλα με διαφορετικά μαγαζιά; Έχω άδικο, βρε άπιστοι, να σας πάρω τα διαφορετικά ράσα σας, από εσάς που κυκλοφορείτε στο όνομα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ μάρκας εκκλησιών;

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε βεγγαλικό η Τουρκία στον πόλεμο