ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ!

 

Ντρέπεται ο αρσενικός όταν μόνος του βλέπει πορνό. Κάτι περισσότερο από ντροπή, το πιάνει ένα συναίσθημα ήττας... Για να τη βρίσκει με μια συνήθως αηδιαστική, όχι καλλιτεχνικά ποιοτική πορνοταινία, σημαίνει ότι καλύπτει τις φτωχές επιδόσεις του στην κατάκτηση γκόμενας.

Άσε τι λένε οι ειδικοί, που έχουν δίκαιο να συστήνουν στο ζευγάρι μία ταινία σέξυ, ακόμα και χωρίς υπόθεση, μία κινηματογραφική ιστορία που φτιάχτηκε μόνο για να πηδιούνται σ’ όλα τα πλάνα οι «ηθοποιοί». Επειδή γρασάρει τους δύο δράστες και ανεβάζει τα ρίχτερ στα προκαταρκτικά.
Ναι, στο πορνό, αλλά να μη σε κάνει αλκοολικό. Μην εθιστείς. Γνωστό αυτό από τότε που βγήκαν τα σεντόνια.

Το θέμα μας είναι η ντροπή. Που ισχύει και στις γυναίκες, πολλές από τις οποίες αποφεύγουν την τσόντα γιατί φοβούνται τη... σύγκριση. Πως να δει πορνοταινία αγκαλιά με τον γκόμενο όταν μειονεκτεί, δεν έχει το ίδιο κορμί, το ίδιο στήθος, τον ίδιο κώλο με το πουτανάκι του «έργου».

Σήμερα, όμως, τα κορίτσια από 17 έως 25 χρόνων βλέπουν πορνό. Λίγο περισσότερο(!) από τα αγόρια αυτών των ηλικιών! Ποιός το λέει αυτό; Οι σχετικές έρευνες. Αντίθετα, σ’ ένα μικρό επίσης ποσοστό βλέπουν λιγώτερο τσοντοταινίες οι γυναίκες των 45-54 και 55-64 χρόνων, σε σύγκριση με τους άνδρες στις ίδιες ηλικίες.

Γιατί σήμερα οι πιο νεαρές γυναίκες τρελαίνονται με το πορνό; Πάντα σύμφωνα με την έρευνα, οι ίδιες υποστηρίζουν ότι μία σέξυ, μία ακραία σέξυ ταινία που τα δείχνει όλα, που δεν κρύβει τίποτα, τις διευκολύνει να εκφράσουν τη σεξουαλικότητα τους. Σωστό.
Πράγματι, ο σινεμάς επηρεάζει. Βλέπεις μία βίαια ταινία και σου βγάζει βία και σε σένα. Βλέπεις κάποιον σε ταινία να κάνει μία φιλανθρωπική πράξη και θέλεις κι εσύ να μπορούσες το ίδιο.

Αφού, λοιπόν, εύκολα ένα κορίτσι κατεβάζει το βρακί της στην ταινία, γιατί να μην ενεργήσει έτσι και το κορίτσι στην αληθινή ζωή; Υπάρχει, όμως, και μία ακόμα εξήγηση γιατί ειδικά τα νεαρά κορίτσια, της νέας γενιάς κορίτσια γουστάρουν το πορνό. Είναι κάτι που αυτές μπορούν να το απολαύσουν και δεν το είχαν στο καιρό τους οι μαμάδες τους, οι γιαγιάδες τους. Η τσόντα είναι ένα προνόμιο, μία κατάκτηση του δικού της τρόπου ζωής, της δικής της εποχής. Τους ανήκει.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλει μάπες η γυναίκα που ζηλεύει το πορνό