ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ... ΚΕΡΑΤΟ

 

Είναι μάλλον απίθανο να βρεις κάποιον, κάποια που να μην υποπτεύεται κάποια στιγμή, σε κάποια φάση της ζωής τους, ότι η άλλη, ο άλλος τον απατά. Ακόμα και η πιο πιστή γυναίκα, ο πιο πιστός σύζυγος και παρά τη θέλησή τους, είναι τέτοια η πουτάνα η ζωή που εύκολα, δύσκολα, δικαιολογημένα, αδικαιολόγητα, προκαλεί τουλάχιστον αμφιβολίες μήπως δεν είναι αφοσιωμένη, αφοσιωμένος.

Στο ερώτημα ποιοί οι είναι εκείνοι, άνδρες και γυναίκες, που περισσότερο φοράνε το κέρατο στην, στον σύντροφό τους, η απάντηση τα λέει ...όλα. Είναι εκείνοι που όχι μόνον έχουν απλά ελεύθερο χρόνο, αλλά και ευέλικτο ωράριο. Όχι στάνταρ απασχόληση εκτός οικίας, εκτός οικογένειας.

Και είναι αιγόκερως στο ζώδιο. Αυτό μαρτυρούν οι έρευνες. Αυτοί, δηλαδή, που γεννήθηκαν από το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Αιγόκερως; Υποψήφιος να σε κερατώσει!

Ένα άλλο εύρημα, που αυτό δεν χρειαζόταν έρευνα για να τσεκαριστεί. Οι μισοί που ξενοπηδάνε, συγκεκριμένα το 48%, το κάνουν με άτομο του περιβάλλοντος του ζεύγους. Το 25% με την νταντά των παιδιών, με εκείνην που φροντίζει το παιδί του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα:

Μαλάκας όποιος δεν υποψιάζεται τη γυναίκα του