ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

 

Τα γεννητικά όργανα, το πέος και οι όρχεις στους άνδρες, το αιδοίο και ο κόλπος στις γυναίκες, βρίσκονται πολύ κοντά στον πρωκτό. Όχι απλά δίπλα και γειτονικά, αλλά σχεδόν κολλητά. Το γεννητικό σύστημα του ανθρώπου στην απολύτως ίδια περιοχή του σώματος με τον...βόθρο του. Την πίσω τρύπα του. Τυχαίο;

Τίποτα δεν φτιάχτηκε από τον Δημιουργό στην τύχη. Ούτε πρόκειται περί λάθους. Κάποιος, μάλιστα, για την «συγκατοίκηση», ειδικά στην γυναίκα, είπε το φοβερό: «Ο κώλος έχει νοικιάσει το μέρος που υπάρχει το μουνί..., το αιδοίο είναι μισθωμένο στον πρωκτό».

Έχει τους λάτρεις του ο πρωκτός. Τους «νορμάλ» και τους ανώμαλους, εκείνους που αρέσκονται στην κοπροφιλία, την κοπρολαγνεία, ακόμα και την κοπροφαγία. Για τους gay, βέβαια, ο πρωκτός έχει εξελιχθεί στην πλέον συνήθη «υποδοχή» του πέους.

Ο «πρωκτικός τύπος», δηλαδή εκείνος που γουστάρει περισσότερο τη σεξουαλική επαφή με το «πίσωπόρτι» της γυναίκας είναι άνθρωπος τσιγγούνης. Το λέει ο πατέρας της ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόυντ. Και σπάγγος, αλλά και ξεροκέφαλος και σχολαστικός.

Ψυχιατρικά, ψυχαναλυτικά προσέγγισε τον άνδρα που την βρίσκει στο πρωκτικό σεξ ο Φρόυντ. Δεν χαρίζει μονάχα σεξουαλική ικανοποίηση το «από πίσω», αλλά αυτός που επιθυμεί τέτοια επαφή ασυνείδητα έχει και άμεση σχέση με το ...περιεχόμενο, κάπου μέσα στον πρωκτό. Τα περιττώματα.
Επόμενο να αισθάνεται αποστροφή κάποιος όταν διαβάζει τούτες τις αράδες. Μία κουβέντα που παραπέμπει σε...κόπρανα. Κάποιοι, όχι μόνον ο Φρόυντ το έψαχναν ψυχογραφικά και βρήκαν σχέση με τον...καπιταλισμό. Ότι το πρωκτικό σεξ εκφράζει την ελεύθερη αγορά, την ελευθεριότητα στην οικονομία, την αγριότητα του καπιταλισμού.

Ένας άλλος είναι σίγουρος ότι από το πρωκτικό σεξ επιτρέπεται μονάχα στην κόλαση. Στον παράδεισο η δουλειά γίνεται κανονικά. Επαφή πέους με αιδοίο.

Διαβάστε ακόμα:

Αιδοίο με πέος είναι γόβα στιλέτο