ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

 

Κέρδισε 3-0 την Οσμανλή ο Ολυμπιακός και η ΠΑΕ είπε τη μεγάλη κουβέντα. Τη μεγάλη μαλακία. «Για την Ελλάδα που ξέρει να νικά». Πήρες πρέφα; Όταν ο Ολυμπιακός χάνει στο ποδόσφαιρο, σε παιχνίδι ευρωπαϊκό, τότε δείχνει πως η Ελλάδα ξέρει να χάνει. Όχι! Δεν πάει έτσι.

Όταν χάνει ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται η αδυναμία της Ελλάδος. Μόνο στη νίκη, όμως του Ολυμπιακού, όχι άλλης ομάδος, το σύμπαν αντιλαμβάνεται το πως η χώρα μας ξέρει να νικά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το 3-0 στην Άγκυρα είπε και τούτο το άνοστο ανέκδοτο: «Θρίαμβος για όλους τους Έλληνες!». Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι Έλληνες οι παοκτζήδες, οι αρειανοί, οι παναθηναϊκοί οι αεκτζήδες, τέλος πάντων όσοι ανθέλληνες δεν ένοιωσαν... θριαμβευτές που πήραμε την Άγκυρα.

Τι να την κάνουμε την Άγκυρα; Ο καϋμός είναι να πάρουμε την Πόλη. Την Κωνσταντινούπολη. Κανένα πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μπεσίκτας. Κι αυτηνής θα της ξεσκίσει τα κατσαπουτσάλευρα.

Κι αν αποκλείσει και την Μπεσικτάς, γιατί πάλι κάποιοι 100% Έλληνες δεν θα νοιώσουν θριαμβευτές και περήφανοι; Ήθελα να ‘ξερα, τουλάχιστον, αν θα τους ακουμπούσε εθνική συγκίνηση στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός σήκωσε τη γαλανόλευκη σε τούρκικη βραχονησίδα, αλά Ίμια.