ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΟΥΜΕ, Η ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΟΥΜΕ

 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος σήμερα είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας, πριν από εννέα χρόνια ήταν υπουργός εσωτερικών και κάτω από την πίεση εκείνων που ήθελαν να αποτεφρωθούν, να γίνουν στάχτη μετά θάνατο, παρουσίασε σχέδιο προεδρικού διατάγματος για την κατασκευή και στην Ελλάδα, όπως σ’ όλο τον πολιτισμένο κόσμο, κέντρων καύσης νεκρών. Κέντρων Αποτέφρωσης.

Για τους ξένους, όμως! Για άτομα που δεν είναι χριστιανοί η, χριστιανοί άλλης εθνικότητας. Επειδή η Εκκλησία της Ελλάδος είναι αντίθετη με το κάψιμο, επειδή αναγνωρίζει μόνο το θάψιμο. Μην το λησμονούμε ότι υπάρχει και η Δεύτερη Παρουσία. Δεν είναι μία, μοναδική η παρουσία μας στη γη. Αύριο, στο μέλλον, συγκεκριμένα του αγίου Ποτέ θα γίνει η Ανάσταση Νεκρών. Τα κόκαλα, λοιπόν, των πεθαμένων πώς θα δώσουν ζωή στους ψόφιους αν έχουν καεί, αν γίνουν σκόνη.

Ακόμα στη χώρα μας δεν φτιάχτηκε αποτεφρωτήριο. Όποιος θέλει να καεί, όποιοι γονείς θέλουν να κάψουν το παιδί τους, πάνε στη Βουλγαρία. Έτσι έγινε με τον μουσικοσυνθέτη Λουκιανό Κηλαηδόνη, με τον υιό του επιχειρηματία που σκοτώθηκε και σκότωσε με την πόρσε.

Η σύζυγος του Καλαηδόνη, η ηθοποιός και βουλευτίνα του σύριζα κυρία Άννα Βαγενά, έβαλε τα κλάματα στη Βουλή, σε μια συγκινησιακή συζήτηση και, τελικά, ο αρμόδιος υπουργός αποφάσισε να προχωρήσει στην απαιτούμενη διαδικασία για μια νέα μπίζνα στην Ελλάδα. Μια νέα κονόμα.

Μοιρασιά της κονόμας. Για το παπαδαριό που θα κάνει την κηδεία του νεκρού και κονόμα της εταιρείας που θα αναλάβει την καύση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ