ΣΤΑΡ ΓΕΜΙΖΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ... ΑΔΕΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

 

Ο Μπεν Άφλεκ δεν είναι απλά ηθοποιός. Την προσωπική ζωή του την ορίζει όχι απλά το επάγγελμα του, αλλά το καταραμένο σταριλίκι. Το ευλογημένο σταριλίκι. Που προκύπτει ακόμα και όταν δεν το επιδιώκει ο κινηματογραφικός και χολυγουντιανός ηθοποιός.

Νόμος άγραφος. Η δημοσιότητα και η δημοφιλία του καλλιτέχνη σακατεύει την προσωπική του ζωή. Είναι αδύνατον, έστω ένας στους εκατό, στους πενήντα, να κρατήσει νορμάλ και ελεγχόμενη την ζωή του, όταν τον ηθοποιό, τον τραγουδιστή τον πάρουν μαζί τους τα αστέρια της διασημότητας.

Είμαι αλκοολικός, παραδέχθηκε ο 45χρονος Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος και με Όσκαρ ως σκηνοθέτη. «Ήμουνα αλκοολικός, το πολέμησα, μπήκα στην αποτοξίνωση και ολοκλήρωσα τη θεραπεία». Καθάρισε;

Το παλληκάρι έπινε ακαταλόγιστα, άγρια. Ανακατεμένα πράματα. Φοβερό. Να βρίσκεσαι σπίτι με μια μποτίλια και να μουγκρίζεις σα θεριό. Μπεκρής. Μάτια μεθυσμένα. Κρασοποτισμένο κεφάλι.

Κτηνωδία το αλκοόλ δίχως μέτρο. Και όταν ο άλλος νοιώθει ότι μόνο το ποτό του δίνει κουράγιο. Να βυζαίνει, να αδειάζει τη μπουκάλα και να γίνεται σκληρός, βίαιος. Να ξυπνάει βαρύς, άκεφος, άρρωστος, με στόμα φαρμάκι και στομάχι αναποδογυρισμένο.

«Θέλω να ‘μαι καλός πατέρας» εξομολογήθηκε ο Μπεν Άφλεκ. Δεν είναι εύκολο, όταν οι αρτηρίες του για να αποκτήσουν ζωή ζητάνε γουλιές, πολλές γουλιές, αν είναι δυνατόν και ανέρωτο ουίσκυ.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ...