ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ «ΤΡΙΟ»

 

Πώς είσαι από «τρίο»; Δεν μιλάμε για το «Τρίο κιτάρας» και το «Τρίο Μπελκάντο» που σίγουρα γνωρίζουν οι γονείς και οι παπούδες σου. Μιλάμε για το «τρίο» στο σεξ. Που διαφέρει ανάλογα τη ...σύνθεση. «Τρίο» είναι και με δύο κορίτσια ένας αρσενικός, τρίο και δύο αγόρια με μια τσούπρα. Μην το πάμε παραπέρα. Με τρεις άνδρες, με τρεις γυναίκες. «Τρίο» είναι κι’ αυτά.

Να περιοριστούμε στο παιχνίδι με δύο άνδρες και μια γυναίκα, και να πάρουμε την πλευρά της. Γιατί, λοιπόν, μια ανήλικη ή και 25αρα, 30αρα να κάνει «τρίο». Επειδή θέλει να δοκιμάσει «κάτι άλλο», μια εμπειρία απαγορευμένη. Για να γνωρίσει μεγαλύτερη, διαφορετική σεξουαλική ικανοποίηση απ’ ο,τι μ’ έναν άνδρα. Επειδή έχει εμπιστοσύνη στους δύο συμπαίκτες και δεν θα την ξεφωνίσουν.

Πριν προχωρήσουμε, μια παρένθεση απαραίτητη. Πανεπιστημιακή κλινική στις ΗΠΑ σε συνεργασία με το τμήμα ψυχολογίας έκανε σχετική έρευνα. Πολύ σοβαρή έρευνα, που δεν «εκβίασε» τις απαντήσεις για εντυπωσιασμό, αλλά με σκοπό να καταγράψει σκέψεις, αντιλήψεις, επιθυμίες του γυναικείου φύλου.

Διαπιστώθηκε ότι μία στις τρεις κοπέλλες από ηλικίας 14 χρόνων είχε κάνει σεξ ταυτόχρονα με περισσότερους από έναν άνδρα. Οι μισές απ’ αυτές είχαν «αναγκαστεί», είτε από υπερβολική πίεση, είτε γιατί τις είχαν απειλήσει. Ακόμα, η μια στις τρεις έλαβε μέρος στο «τρίο» είτε γιατί ήταν μεθυσμένη, είτε μαστουρωμένη.

Το 65% των γυναικών που είχαν εμπειρία έτσι ή αλλοιώς σε «τρίο», το μετάνοιωσαν. Μετά, όμως, από κάποιο διάστημα θα ήθελαν να το... επαναλάβουν, με συνθήκες δικής τους επιλογής.

Αν δεχθούμε ότι όλα επιτρέπονται στο σεξ, ότι δεν υπάρχουν «ηθικοί» φραγμοί, τέλος πάντων ότι το έργο είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, διότι δεν βλάπτει άλλον, τότε έχει νόημα το «τρίο» μόνον αν μια γυναίκα αισθάνεται απελευθερωμένη. Δεν θα το ευχαριστηθεί, δηλαδή, αν έχει δισταγμούς, αναστολές, ενοχές.

Ασφαλώς το man to man πιθανόν να υπερέχει, να χαρίσει πιο γεμάτη ηδονή και περισσότερους οργασμούς στην γυναίκα σε σύγκριση με το «τρίο», στην περίπτωση που οι δύο συμπαίκτες είναι κατώτεροι της περίστασης.

Κάτι άλλο, με την ευκαιρία. Οδυνηρό για μια γυναίκα που πραγματικά δέχεται να κάνει «τρίο» αν οι άλλοι δύο είναι μαλάκες. Το ρίξουν στο χαβαλέ, στις πλακίτσες ή δείξουν στην άλλην ότι την περιφρονούν, ότι την θεωρούν πουτανόσογο.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ!