ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΜΠΕ

 

Στα 27 του χρόνια ο της φυλής κονάκ από τη Νεα Καληδονία Κριστιάν Καρεμπέ παντρεύεται τα μακριά πόδια της 26χρονης Σλοβάκας Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Ο γάμος τους κράτησε 12 χρόνια, μέχρι το 2011. Στα 46 του ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία και δύο φορές νικητής του τσάμπιονς ληγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης παντρεύτηκε μία 26χρονη Λιβανέζα πρωταθλήτρια του σκι.

Η κουβέντα στην παρέα είναι σοβαρή, με αφορμή το δεύτερο γάμο στο Δήμο Πειραιάς του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και από το καλοκαίρι του 2013 «στρατηγικού συμβούλου» του Μαρινάκη. Αφήνουμε στην άκρη τις πλακίτσες, ότι είναι περισσότερο χρήσιμος στον Αλέξη Τσίπρα ο «στρατηγικός σύμβουλος» του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Η κουβέντα είναι για την ιδανική διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον άνδρα και την γυναίκα, όταν αποφασίσουν να παντρευτούν. Ο Καραμπέ, για παράδειγμα, δεν παντρεύτηκε το ξανθό μοντέλο Σκλεναρίκοβα για να χωρίσει μετά από πέντε, 15 χρόνια, ούτε για να μην είναι ευτυχισμένο ζευγάρι οι δυό τους, ακόμα κι αν δεν χωρίσουν τα τσανάκια τους.

Παίζει ρόλο και η ηλικία. Η διαφορά ηλικίας, όχι μόνον η διαφορά χαρακτήρα. Όταν παντρεύεσαι στα 45, δεν θα πάρεις 45αρα. Ούτε ο 60άρης άνδρας θα παντρευτεί μια 60άρα, μια 55άρα. Όχι, όμως και μια 30άρα.

Ποιά, λοιπόν, η ιδανική διαφορά στην κάθε διαφορετική ηλικία που ζευγαρώνουν δύο άνθρωποι; Αυτό το θέμα μπήκε στο τραπέζι με την ευκαιρία του δεύτερου γάμου του Καραμπέ με τα dreadlocks μαλλιά.

Οι γονείς του Καραμπέ στο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού που γεννήθηκε έκαναν 18 παιδιά! Η ζωή του Κριστιάν, το πέμπτο παιδί της οικογένειας, άρχισε να γράφεται όταν 17χρονος πήγε στη Γαλλία. Η Σκλεναρίκοβα πριν τρία χρόνια ξαναπαντρεύτηκε, έναν Αρμένη δισεκατομμυριούχο. Ο Καρεμπέ μετά από κάποιες σχέσεις, σοβαρές και επιπόλαιες, κατέληξε στην πιτσιρίκα σκιέρ.

Η άποψη μου όπως την έχω αναπτύξει στο παρελθόν. Ο άνδρας παντρεύεται νεώτερη γυναίκα του, στα μισά χρόνια του συν επτά. Κώδικας. Η ιδεώδης διαφορά για τον συγκεκριμένο 46χρονο Καρεμπέ είναι 23 συν 7, ταίρι 30 χρονών.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!