Ζωδιο Ταυρος: Πεισματαρης, κτητικος αλλα και φερεγγυος

 

Από όλα τα ζώδια ο Ταύρος ξεχωρίσει από το πείσμα του κι αυτό τον κάνει ιδιαίτερα ανεξάρτητο. Θέλει τα πράγματα να γίνονται με το δικό του τρόπο. Με την επιμονή που διαθέτει ο Ταύρος καταφέρνει να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του μια χαρά και μάλιστα χωρίς βοήθεια. Περνάει καλά και μόνος του, αφού έτσι έχει τον έλεγχο της καθημερινότητάς του και λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει. Α, γεια σου!

Δυνατά σημεία του Ταύρου: Επίμονος - Πιστός - Φερέγγυος - Υπομονετικός - Γενναιόδωρος.
Αδυναμίες του Ταύρου: Πεισματάρης - Κτητικός – Υλιστής.

Ο Ταύρος είναι δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις.

Αρέσουν τα έντονα χρώματα στον Ταύρο και οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα. Είναι προσγειωμένο άτομο, δεν του αρέσουν τα κραυγαλέα ή τα φανταχτερά αντικείμενα και οι υπερβολές. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα…

Διαβάστε την συνέχεια, δείτε και διάσημους Ταύρους στο nikosonline.gr