ΙΒΑΝ - ΑΛΕΞΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ του FBI παντρεύτηκε τζιχαντιστή. Το στοίχημα πώς παίζεται; Η μεταφράστρια ήταν πράκτωρ του ισλαμικού κράτους. Ο τζιχαντιστής ήταν πράκτωρ του FBI. Και οι δύο ήταν πράκτορες. Κάτι άλλο; Και οι δύο αθώοι.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ, λέει, της κυβέρνησης σύριζα είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Λάθος. Η κυβέρνηση είναι υπό την προστασία του Ρώσου. Και από τότε που έγινε το deal, ο Τσίπρας κυκλοφορεί μ’ άλλον αέρα.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο ΄Ακης. Ένας είναι ο Άκης ο μεγαλομιζαδόρος. Η στιγμή ήταν ιστορική, γι΄αυτό η συμβία του, η κυρία Βίκυ Σταμάτη εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες με κόμμωση αλά αυτοκράτειρας Μαρίας - Θηρεσίας της Αυστροουγγαρίας. 'Ηδη οι μισοί κομμωτές των Αθηνών μελετούν τη μπετόν αρμέ ''κορυφή'' στο κεφάλι της πρώην υπουργίνας.

ΕΙΔΗΣΗ, που την διάβασα σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν γνωρίζω αν είναι αποκλειστική. Αν, δηλαδή, την δημοσιεύουν κι άλλα μήντια. Ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ για τον τελικό κυπέλλου είναι αποφασισμένοι. Έχει τη αξία της αυτή η πληροφορία διότι οι αντίπαλοι, αυτοί της ΑΕΚ δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα.

Η ΖΩΖΩ Σαπουντζάκη επισκέφθηκε τον Κώστα Βουτσά και έπαιξε και τραγούδησε στον ηλικίας μηνών μικρό Φοίβο, τον γιο του ηθοποιού. Με την ευκαιρία, ο 86χρονος Βουτσάς δεν σκάρωνε έναν άλλον μπέμπη με την 84χρονη Σαπουντζάκη. Φιλικά .Συναδελφικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό εν όψει της νέας σαιζόν. Προφανώς σε συνδυασμό με τις... προηγούμενες σαιζόν. Εκτός κι αν υπολογίζουν τι θα ξοδέψουν στην αγορά παικτών χωρίς να λάβουν υπ' όψιν τα χρωστούμενα από πέρυσι, πρόπερσι,αντιπρόπερσι...

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ. Ο γιός του Ιβάν Σαββίδη ξανακτύπησε. «Να πάρουμε το κύπελλο για τον Νάσο». Νάσος είναι ο νεκρός Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ, από το ημιτελικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν δεν είχε τραυματιστεί θανάσιμα ο άτυχος 24χρονος, ο ΠΑΟΚ για ποιό άλλο λόγο θα ήθελε το κύπελλο, ή δεν θα το ήθελε.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΡΕΜΟ