ΡΕ, ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ... ΠΡΑΤ ΠΗΤ!

 

Κι όμως είναι αλήθεια. Ο σούπερ σταρ του σινεμά, ο Νο1 του Χόλυγουντ, είναι να τον λυπάσαι. Ο παίδαρος ο Brad Pitt. Η ηθοποιάρα. Άνθρωπος μάλαμα. Και με την αξία του, το ταλέντο του, έγραψε εδώ και 30 χρόνια καριέρα ποιοτική και ανοδική.

Και από τα 53 του χρόνια που κατέληξε; Χαμένο κορμί. Χαμένος εαυτός. Είμαι σίγουρος ότι δεν το περίμενε ποτέ να τον σκουπίσει, να του δώσει απολυτήριο αυτή η φοβερή μάγισσα η Αντζελίνα Τζολί.

Το κινηματογραφικό ζευγάρι του 21ου αιώνα. Η Jolie και ο Pitt. Και μια ωραία πρωϊα η άλλη του λέει «Μαζέψτα και δρόμο, τελειώσαμε».

Διάσημος ο Μπρατ Πητ. Εκατομμυριούχος. Κούκλος. Κι αυτός, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, ντρέπεται τον εαυτό του. Την κατάντια του. Γιατί είχε «ξεφύγει». Στα ποτά και τα ναρκωτικά. Έγινε ένα ερείπιο. Αδιαφορούσε για τη δουλειά του, την έγραφε κανονικά την ηθοποιία και την έβρισκε μόνο να πίνει και να καπνίζει.

Κρίμα. Τον γουστάρω τον Μπράντ Πήτ. Πάντα καλός έως πολύ καλός στις ταινίες. Ελπίζει, λέει, ότι θα «επιστρέψει» στη ζωή. Με τη θεραπεία που ξεκίνησε. Ψυχοθεραπεία και αντί ποτό, αντί κρασί στο ποτήρι ρίχνει ανθρακούχο νερό και χυμό από μούρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΑ