Ο πατερας του James Bond

 

Αυτός ο τύπος έγινε πολυεκατομμυριούχος μόνο και μόνο επειδή σκέφτηκε έναν χαρακτήρα και έκανε μαζί του μια σειρά από βιβλία. Τα βιβλία έγιναν ταινίες, οι ταινίες cd και dvd, και μπλουζάκια, και καπελάκια, και παιχνίδια… , ό,τι βάλει ο νους σας. Από παντού τα έπαιρνε.

Ο χαρακτήρας που τον ονόμασε James Bond, αγαπήθηκε. Ένας κομψός, σέξι, αδίστακτος μυστικός πράκτορας της Βρετανικής αντικατασκοπίας με απίστευτες περιπέτειες. Κυρίες και κύριοι ο πατέρας του James Bond λέγεται IanFleming.

O Ιαν Φλέμινγκ (Ian Lancaster Fleming), γεννήθηκε σαν αύριο 28 Μαΐου, το 1908 και πέθανε στις 12 Αυγούστου 1964. Ήταν Άγγλος συγγραφέας, που έγινε διάσημος για τη σειρά κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων του θρυλικού James Bond, με το πρώτο, το Casino Royale, να κυκλοφορεί το 1953.

Ο Φλέμινγκ είχε ο ίδιος υπηρετήσει στην υπηρεσία αντικατασκοπείας του βρετανικού πολεμικού ναυτικού. Καταγόταν από πλούσια οικογένεια και είχε ακόμα 3 αδέλφια. Αργότερα προστέθηκε στην οικογένεια και μία ετεροθαλής αδελφή, νόθα κόρη της μητέρας του…

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr