ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΑΝ ΕΧΑΝΑΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...

 

Μεγάλη νίκη πέτυχαν στο ΟΑΚΑ οι μπασκετμπωλίστες του Παναθηναϊκού. Και είναι καραξεφτύλες οι γάβροι εκείνοι που δεν αναγνώρισαν την αγωνιστική αξία του αντιπάλου και έβγαλαν όλο το ρεζιλίκι τους προκαλώντας τη διακοπή του πέμπτου αγώνα.

Είναι οπαδοί για φτύσιμο. Να αντιδρούν λες και είναι θηρία της ζούγκλας που, χωρίς προηγουμένως να τα ηρεμούν με συνεχείς ενέσεις, τα βγάζουν στο τσίρκο. Δεν είσαι οπαδός σωστός, διότι δεν είσαι άνθρωπος σωστός, ισορροπημένος, όταν δεν ξέρεις να χάνεις. Όπως κι όταν δεν ξέρεις να κερδίζεις.

Μπουρδέλο έκαναν τη σάλα οι γάβροι διότι δεν άντεξαν την ήττα με βαρύ σκορ από τον Παναθηναϊκό. Και οι βάζελοι, όμως, το παρατράβηξαν, μας ζάλισαν τον έρωτα με τις «υπερβολές» τους, με τις παπαριές τους. Είμαστε, λέει, υπερήφανοι Παναθηναϊκοί...

Δεν είσαι σωστός, κύριε. Να ‘σαι περήφανος γι’ αυτό που είσαι, Παναθηναϊκός, ή άλλη ομάδα. Είτε κέρδισες το πρωτάθλημα, είτε το έχασες. Δεν κατάλαβα. Αν, δηλαδή, έχανε το πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός, και δεν θα ήταν η πρώτη φορά, τι θα... γινόταν; Θα χανόταν και η περηφάνια του βαζέλου;

Είπαμε. Ένα αποτέλεσμα, νίκη ή ήττα, ξεβρακώνει την αθλιότητα και τον καραγκιοζισμό του γελοίου οπαδού. Ο σοβαρός οπαδός δεν φθάνει σε ακρότητες.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ