ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ!

 

Παραμύθι ότι η γυναίκα θέλει διάρκεια στο σεξ. Ότι δεν της φτάνουν τα πέντε λεπτά. Μιλάμε για την παλιά γυναίκα, την αιώνια γυναίκα που σε μεγάλο βαθμό την κουβαλάνε ακόμα οι περισσότερες γυναίκες. Και τα πέντε λεπτά, και τα τρία λεπτά είναι αρκετά για την γυναίκα.

Ένας άντρας που στο σεξ είναι μονότονος, κάθε φορά ο ίδιος, ακόμα κι αυτός, αν έχει συμπεριφορά σωστού συντρόφου, τότε καλύπτει την κανονική γυναίκα. όχι εκείνη που έχει βιολογικά την ανάγκη για περισσότερο σεξ. Αυτή η γυναίκα θα ψάχνεται και στην περίπτωση που πέσει σε άνδρα-εραστή.

Στην πραγματικότητα η γυναίκα δεν καίγεται για το σεξ, όπως ο άνδρας. Απλά, μέσω του σεξ, μ’ αυτήν την ''προίκα'', θέλει να δικαιώνεται ως γυναίκα, ως σύζυγος.

Και αναρωτιέται ο αρσενικός. Μήπως με βαρέθηκε η γυναίκα μου; Το πιο σωστό είναι να αναρωτηθεί αν πράγματι αυτός βαρέθηκε την γυναίκα του. Και γιατί δεν της χαρίζει ένα χάδι. Ένα φιλί. Μια αγκαλιά. Αυτά είναι αρκετά στη γυναίκα, όχι τα τρία λεπτά να γίνουν πέντε. Και τα πέντε, οκτώ.

Και, κυρίως, εκείνο που φτιάχνει περισσότερο την γυναίκα, και από μια αγκαλιά, ένα φιλί, είναι η ερωτική κουβέντα. Ότι για τον άντρα της είναι επιθυμητή. Ότι μετράει ακόμα.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΕΣ