Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

 

Το κορίτσι είναι άλφα. Από επάνω μέχρι κάτω το οπλοστάσιο της είναι πρώτης κατηγορίας. Πρόσωπο, στήθος, μέση, γλουτοί, μηροί, όλα αξίζουν τα λεφτά της. Τον τιμοκατάλογο της. Επαγγελματίας, βέβαια η νεαρή κυρία. Με πτυχία στην πορνεία τη λουσάτη, με εμπερείες και προϋπηρεσία σε επώνυμα πορτοφόλια. Γνωρίζει άριστα τη δουλειά. Που πατάει. Που κτυπάει. Τι ζητάει ο εμίρης, ο βοηθός εμίρης, κι αυτός που δεν είναι εμίρης όμως έχει τσέπη εμίρη.

Ο οποίος άραβας εμιράτος και πορτοφολάτος χωρίς να την γνωρίζει την ανατολικοευρωπαία που μπροστά της δεν πιάνει καμιά Παριζιάνα, χωρίς να την έχει ξαναδεί, είναι σίγουρος ο σκούρος πώς θα την συναντήσει την κατάλευκη. Στην Μύκονο, βέβαια. Λές κι έχουν ραντεβού.

Η λουστρασιόν τσούλα δεν κυκλοφορεί ξέμπαρκη στο νησί. Δεν γίνονται αυτά. Γκρουπαρισμένη είναι, έχει πάρει το ελευθέρας. Σεβαστή η κλάση της, τα προσόντα της σε εκτίμηση, όμως η πίστα δεν της ανήκει και τα διόδια έχουν κατοχυρωθεί. Η μαφία; Ελάτε, καλέ, μην το ρίξουμε στο λαϊκισμό.

Θέλει ο άλλος να πηδήξει πράμα πρώτο; Να πιεί τις γραμμές του. Να κυκλοφορήσει με ασφάλεια και σε πρώτο τραπέζι, σε μπαρ και ρεστωράν, να κάνει τις ζημιές του στα αρχοντοσκυλάδικα μαγαζιά. Ποιά μαφία της Μυκόνου, στο νησί των ανέμων και της ματσωμένης αμαρτίας.

Τη μαφία, αυτό που λένε μαφία, τον υπόκοσμο στο φόντο του ξεσαλώματος στη Μυκόνο, τον έφεραν οι πορτοφόλες που λέγαμε. Αυτό που δεν βρίσκουν αλλού και έχει τη χάρη του μονάχα στην Μύκονο, είναι εκείνο που γέννησε τις οργανωμένες συμμορίες, κυριλάτες κι’ αυτές, για να είμαστε σωστοί.

Αν αφήσουν, λοιπόν, τα κουφά που σαλιαρίζουν κάποιοι, ότι οι δήθεν σεκιουριτυ, στην πραγματικότητα κακοποιοί, εκμεταλλεύονται τους... τουρίστες. Η αλήθεια είναι ότι τα περίεργα γούστα των εν λόγω... τουριστών και η προδιάθεση να ξεσκιστούν σεξουαλικά στο έτσι και στο αλλοιώς και στις χαρμάνικιες μυτιές, γέννησαν την άπαικτη πατέντα της Μυκόνου.

Διαβάστε ακόμα:

ΙΑΣΩΝΑΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ: ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ!