ΓΙΑΤΙ Ο ΛΩΡΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ

 

Το άκουσα μ τα ίδια μου τα αυτιά. Γιατί άνδρας που δεν είναι, που δεν αισθάνεται ομοφυλόφιλος, κάνει σεξ με gay. Ο καθένας, βέβαια, θα πει τα δικά του. Αυτό, πάντως, που είπε κάποιος, ομολογώ, πως δεν το περίμενα ποτέ, όσο κι αν έχει τη αλήθεια του. Δεν το είχα φανταστεί ότι συμβαίνει ως επιθυμία, ως αιτία, ως δικαιολογία, τέλος πάντων ως κίνητρο ενός straight. Να προτιμά περισσότερο άντρα παρά γυναίκα.

Είμαι με τον φίλο Δημήτρη σε καφέ επώνυμου ξενοδοχείου. Εμφανίζεται μπροστά μας άγνωστος σε μένα, συμμαθητής του Δημήτρη από το γυμνάσιο. Είχαν να συναντηθούν 30 χρόνια. ''Πως από ‘δω, είχα μάθει ότι ζούσες στον Καναδά, κάτσε να σε κεράσω ένα ποτό…'', του λέει ο δικός μου του αλλουνού, Λώρης στο όνομα.

Παρένθεση. Φτωχόπαιδα Δημήτρης και Λώρης, οι δύο παλιοί συμμαθητές. Ρεμάλι μια ζωή ο ένας, την έβγαζε στην τράκα, προκομμένος ο άλλος, ο Δημήτρης έγινε επιχειρηματίας και χοντροκονόμησε.

''Έχω ραντεβού με τον τάδε… '', μας αιφνιδιάζει το ρεμάλι, και αναφέρει το όνομα πασίγνωστου ηθοποιού, παντρεμένου, αλλά ίνδαλμα του γυναικείου πληθυσμού.

- Τι σόι νταραβέρι έχεις εσύ, ρε Λώρη με τον τάδε;…, απορεί αθώα ο Δημήτρης.

''Να τον πηδήξω''!

Μη λέμε πολλά. ''Γιατί, ρε, Λώρη, εσύ ένας κανονικός άντρας να πας με αδελφή;…'', τον ρωτάει ο φίλος μου. Και τι είπε ο πρωκτογάμης;

- Λίγο το ‘χεις να έρχεται μαζί σου ένας παίδαρος, ένας κούκλος που τον γουστάρουν χιλιάδες θηλυκά κι εγώ να τον έχω γονατιστό μπροστά μου, ανάμεσα στα πόδια μου…

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΝΘΕΣ