ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ; ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ!

 

Δύσκολα να βρεις άντρα που να μη γουστάρει να παρακολουθήσει λεσβιακό σεξ. Κι αν το συγκεκριμένο σκηνικό ανάμεσα σε δύο κορίτσια εξελίσσεται με τρόπο «κινηματογραφικό», δηλαδή ερεθιστικό, τόσο το καλύτερο για το αρσενικό μάτι.

Βόμβα! Οι γυναίκες αρέσκονται να μπανίζουν λεσβιακό περισσότερο από τους άνδρες. Ποιος το λέει αυτό; Κανείς! Ό,τι λέμε δεν αποτελεί γνώμη προσωπική, αλλά είναι αποτέλεσμα έρευνας αξιόπιστης και επιστημονικής. Τουτέστιν, εκφράζει πραγματικότητα και δεν εκβιάζει τούτο ή άλλο συμπέρασμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που έγινε στην Ελλάδα, δηλαδή αφορά Ελληνίδες, αυτές αποτελούν το 21% του διαδιχτύου πορνό. Απ’ αυτό το ποσοστό που κάνει χρήση σε πορνοτσόντα, πρώτη προτίμηση, και με διαφορά, έχει το λεσβιακό σεξ. Και, πάντα σύμφωνα με τις μετρήσεις, αναλογικά οι γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες κυνηγάνε το λεσβιακό.

Συγκεκριμένα. Πορνό βλέπουν 79% άνδρες, 21% γυναίκες. Και στο γυναικείο πορνοπληθυσμό υπάρχει η δεκαετία 25-34 χρόνων με 36%. Ακολουθεί η ηλιακή δεκαετία 18-24 με 28%, η 35-44 με 18%, η 45-54 με 8%.

«Θεματικά» το λεσβιακό είναι το Νο 1 για τις γυναίκες, και μετά το «τρίο», δύο άνδρες με γυναίκα, δύο γυναίκες με άνδρα. Τρίτο στις προτιμήσεις το straight sex, όταν στην οθόνη υπάρχει ένα κανονικό ζευγάρι σε σεξουαλική δράση.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ… ΗΛΙΚΙΕΣ