ΤΡΙΟ ΚΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΤΡΙΟ… ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ

 

Κουβέντα για «τρίο». Γιατί, όχι; Είναι θέμα πλέον σ’ όλον το πλανήτη. Το τρίο στο σεξ, όχι στο τραγούδι. Τρίο Κιτάρα, τρίο Μπελκάντο, τρίο Αμόρε και σια. Τις δύο πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Ελλάδα σε κάθε γειτονιά ξεφύτρωνε ένα τρίο ανάλαφρου και ψευτοκανταδόρικου τραγουδιού, μερικά απ’ αυτά έκαναν καριέρα σε κοσμικά μαγαζιά της Πλάκας, σε λαϊκές ταβέρνες, όπου.

Τρίο σεξουαλικό και στιγμιαίο με ποια σύνθεση; Δύο άνδρες με γυναίκα. Μία γυναίκα με δύο άνδρες. Αυτά είναι τα κλασικά σχήματα, αν πάμε στο τρίο ολέ γυναικείο, ξεφεύγουμε σε extreme κατάσταση.

Τι λένε οι έρευνες. Βέβαια. Δεν κάνουμε κουβέντα καφενείου, ούτε ανάλυση της πλάκας. Μιλάμε με βάση τα ευρήματα των ειδικών στον φοιτητόκοσμο. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Το αγόρι κατά βάση προτιμάει το τρίο με δύο κορίτσια. Όχι δύο αρσενικοί με μία θηλυκιά. Γιατί, λες; Η έρευνα δεν πλησιάζει τέτοιες «λεπτομέρειες». Σταματάει εκεί, ότι το κορίτσι αποφεύγει τρίο μ’ έναν άνδρα, το θέλει αυτή μόνη με δύο άνδρες. Αντίθετα, το αγόρι θέλει δύο κορίτσια. Γιατί;

Μήπως το αντράκι αποφεύγει τον ανταγωνισμό. Τη σύγκριση. Μην τυχόν ψυλλιαστεί ότι η μία κοπέλλα αισθάνεται καλύτερο εραστή τον άλλον. Μία άλλη εξήγηση, ίσως να νοιώθει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις δύο γυναίκες. Να τον θέλουν και οι δύο, να περιμένουν και οι δύο αυτόν τι θα τους χαρίσει με το πέος, το στόμα του, τα χέρια του. Ίσως πάλι για να αισθάνεται μικρός σουλτάνος, αν του κάνουν το κέφι οι δύο τσούπρες, να αρχίσουν να τρίβονται μεταξύ τους.

Το άλλο. Το αγόρια δεν λένε «Όχι» σε τρίο με την γκόμενα τους μέσα στο κόλπο. Αντίθετα, τα κορίτσια λένε «Ναι» με τον boyfriend εκτός κόλπου.

Γιατί τα κορίτσια, άλλο στοιχείο διαφορετικό, αντίθετο απ’ ό,τι ισχύει στα αγόρια, αποφεύγουν το τρίο με ξένους; Με αγνώστους. Επειδή φοβούνται. Μην πέσουν σε τίποτα περιέργους. Που αύριο θα τις ξεφωνίσουν. Θα τις εκβιάσουν.

Και γιατί, τέλος, η επιθυμία για «τρίο»; Πάντα σύμφωνα με τις απαντήσεις των φοιτητών: Επειδή σε ανανεώνει σεξουαλικά. Επειδή κερδίζεις την αίσθηση ότι κοινωνικά γίνεσαι αποδεκτός. Και επειδή το «τρίο» επιβεβαιώνει πώς είσαι άτομο με ανοικτό μυαλό.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Η ΕΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ… ΑΔΑΜ!