ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΓΙΟ ΤΟΥ!

 

Είναι πλέον καθημερινότητα. Αντιμετωπίζεται ως συνηθισμένη είδηση. Μία δασκάλα 30 – 40 χρονών, ακόμα και μεγαλύτερη, ακόμα και μικρότερη, να αποπλανεί πιτσιρικάδες μαθητές. Να παρενοχλεί σεξουαλικά, όπως λέγεται, και τελικά να καταφέρνει να ρίξει στο κρεβάτι της το τυχερό αγόρι.

Έτσι το βλέπω. Ευχή για τον πατέρα είναι, όχι κατάρα, το παιδί του να γνωρίσει και να γευτεί το σεξ με μια κυρία, μάλιστα που δεν επαγγέλλεται την πόρνη. Δεν κατάλαβα. Ήταν καλύτερο πριν 40 και 50 χρόνια που ο μπαμπάς έδινε χαρτζιλήκι στον ανήλικο, στο μαμόθρεπτο, που είχε τρελαθεί να βαράει στη μαλακία, να πάει σε πουτάνα;

Ειδικά στην Αμερική το κακό έχει παραγίνει. Δεν περνάει μέρα να μη βγαίνει στον αέρα μια τέτοια περίπτωση. Ότι η καθηγήτρια, ακόμα και παντρεμένη, ακόμα και μητέρα, στέλνει γυμνές φωτογραφίες της με σκοπό να βρει γκόμενο μέσα από την τάξη της.

Απίστευτο! Λέω για το διασυρμό που κάνει στην όποια καυτή δασκάλα ο καπετάν μαλάκας πατέρας. Συνήθως για τη συμπεριφορά της δασκάλας δεν ζητάει την καταδίκη της η μάνα του μαθητή. Ο ηλίθιος πατέρας είναι αυτός που θέλει την τιμωρία και τον αποκλεισμό από το σχολείο της φλογερής δασκάλας.

Βλέπεις τις φωτογραφίες και ζηλεύεις τους μαθητές, αλλά και θαυμάζεις τις κυρίες που… εγκλημάτισαν σεξουαλικά. Όλες τους είναι ποθητές. Τι το καλύτερο για τον μπαμπά!!! Και γιατί βολεύεται με τον καλύτερο τρόπο ο κανακάρης τους, και γιατί ο ίδιος εύκολα μπορεί να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία. Να δείξει στην κυρία δασκάλα ότι είναι καλύτερος εραστής από τον γιο του

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ''ΚΟΛΠΟ'' ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ