ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ

 

Πανέτοιμος να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα του και ο Ρίκυ Μάρτιν. Αφού απελευθερώθηκε το παλληκάρι, αφού μετά από χρόνια σταμάτησε να το παίζει κλόζετ κουήν, κρυφή αδελφή. Στρατολογήθηκε κι αυτός για να επικρατήσει παντού ο θεσμός του γάμου και στους ομοφυλόφιλους. Γιατί να μην μας αναγνωρίζει η Εκκλησία, διαμαρτύρεται ο 46χρονος διάσημος Πορτορικάνος τραγουδιστής, γεννήθηκε σα σήμερα 24 Δεκεμβρίου, το 1971.

Δεν φταίει η Εκκλησία,. Κακώς τα βάζει μαζί της ο Ricky Martin Morales. Ο ίδιος φταίει που αναγνωρίζει την Εκκλησία. Όλοι οι ομοφυλόφιλοι φταίνε που ασχολούνται με την Εκκλησία.

Θέλουν και Εκκλησία οι gay; Εύκολο. Φτιάχνουν δική τους. Ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι θα' ναι. Κανένας δεν σ' εμποδίζει, ούτε ο Θεός ο ίδιος, να φτιάξεις μία ακόμα Εκκλησία. Και άμα γουστάρεις χριστιανική. Μέχρι σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον χίλιες διαφορετικές Εκκλησίες για του Χριστού την πίστη.

Φτιάχνουν, λοιπόν, μία ακόμα και οι ομοφυλόφιλοι και κάνουν τη δουλειά τους. Τους γάμους, τα βαπτίσια, τις κηδείες, τις εξομολογήσεις. Κάνει κάτι άλλο μία Εκκλησία, ένα θρησκευτικό δόγμα;

Κάνε μας τη χάρη, κύριε Μάρτιν, που τα έχεις με την Εκκλησία. Πουλάει κι αυτή ένα παραμύθι. Κατά βάσιν ηθικής. Ου κλέψεις, ου μοιχεύσεις, τα γνωστά. Τι να κάνει η φουκαριάρα η Εκκλησία; Δέκα χιλιάδες χρόνια δεν έχει σταματήσει τους συμβιβασμούς. Όσο, όμως, και να αυτοκαταργείται, συνεχίζει να κόβει εισιτήρια στο γήπεδο.

Ο Ρίκυ Μάρτιν, μέσα στους 50 πιο όμορφους άντρες σύμφωνα με τις επιλογές ειδικών, με πωλήσεις 70 εκατομμυρίων σε δίσκους, το 2010 γνωστοποίησε με υπερηφάνεια την ομοφυλοφιλία του. I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am. Τυχερός σύζυγος του Ρίκυ ο από Συρία με διαβατήριο Σουηδίας Χουάν Γιόσεφ.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ… ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!