Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ... , ΤΙ ΦΤΑΙΩ!

 

Είναι η πρώτη φορά που κάνει έρωτα με τον κολλητό του αγαπημένου της. Δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό. Κάθε βράδυ φαντασιωνόταν τον Στάθη. Να την έχει πάρει στην αγκαλιά του, γυμνός αυτός, γυμνή κι αυτή. Και να, που είναι πλέον πραγματικότητα. Το απόλαυσε απέραντα, και η ικανοποίηση απλώθηκε σε κάθε γωνιά του κορμιού της. Ευτυχώς που του δόθηκε. Που τον πλάνεψε. Ο φίλος του δικού της, ο Στάθης της έκανε φανταστικό σεξ.

Μια σκιά θλίψης αδιόρατης έπαιξε για κάποια δευτερόλεπτα στο πρόσωπό της. Τι συμβαίνει, την ρωτάει, μ’ ένα χάδι στο πλούσιο, το δροσάτο στήθος της. Μόλις τελείωσαν για τρίτη φορά.

«Δεν θέλω να απατώ τον Πέτρο…» ψυθίρισε χωρίς να τον κυττάει στο πρόσωπο. «Τον αγαπώ τον Πέτρο, είμαστε δυο χρόνια μαζί, όμως…».

''... Όμως, τι;'' της κάνει ο άλλος που δεν πιστεύει ότι έχει δίπλα του αυτήν την κορμάρα. «Όμως, τι…» την ρωτάει αδιάφορα και απλώνει το χέρι του να χαϊδέψει το τρίχωμα επάνω από το αιδοίο της.

Η κοπέλλα έχει αρχίσει να ντύνεται. Αμίλητη. Φανερό ότι κουβαλάει ενοχές. Δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Είναι αμήχανη, εξομολογητική. «Γιώργο, έχω πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να το αντιμετωπίσω… Μ’ αρέσουν κι άλλοι άνδρες, θέλω να πηγαίνω μ’ εκείνον που με τραβάει… Κι αυτό δεν είναι δίκαιο για τον Πέτρο, ούτε κι εγώ νοιώθω καλά μετά…».

Ο άνδρας παραμένει στο κρεβάτι. Γυμνός. Δεν θέλει να τελειώσει ακόμα αυτή η ονειρεμένη νύχτα. Σκεπάζεται με το σεντόνι και την καλεί δίπλα του. Της λέει φιλικά, όχι ερωτικά.

- Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Άδικα κατηγορείς τον εαυτό σου. Το πρόβλημα το δημιουργείς εσύ. Δεν το καταλαβαίνω, γιατί να καταδικάζεις τη σεξουαλικότητά σου, την επιθυμία σου να κάνεις έρωτα… Μια είναι η λύση. Όχι να σταματήσεις να πηγαίνεις με όποιον κάνεις κέφι, αλλά να διακόψεις τη σχέση σου με τον φίλο μου, έτσι δεν θα έχεις κανένα συνειδησιακό πρόβλημα...».

Τον κύτταξε με μια σπίθα στα μάτια της η 26χρονη. Τι της είπε! Της έδειξε το δρόμο!!! Τον τρόπο διαφυγής της από τις ενοχές. Σηκώθηκε όρθια, απομακρύνθηκε δυο βήματα προς τα πίσω χωρίς να σταματήσει να τον μπανίζει με νόημα. Άρχισε να πετάει από επάνω της τα ρούχα της, που μόλις προ ολίγου είχε φορέσει. Γδυνόταν ήρεμα, αποφασιστικά… Στο μεταξύ «κάτι» κουνιόταν κάτω από το σεντόνι του ακίνητου άνδρα. Κουνιόταν προς τα επάνω «κάτι» που χρειαζόταν την παρέα της γλώσσας της.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΗΞΕΡΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ