ΣΟΣΩ, Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!

 

Διονυσία μάλλον την βάπτισαν και από μωρό Σοσώ την φώναζαν. Από πιτσιρίκα κιόλας, λίγο μετά τα πρώτα της έμμηνα, άρχισε να ''ερμηνεύει'' τις αρσενικές ματιές που την κύκλωναν ολόκληρη, και δεν περιορίζονταν στο πρόσωπο της. Την κολάκευε το ότι προκαλούσε την προσοχή των αντρών. Δεν ήταν ούτε 13 χρονών όταν, καλοκαίρι στην Άδρο ήταν, αυτή η ίδια όρμησε και αγκάλιασε τον συνομήλικο Δημητράκη, δεύτερο ξάδελφο της, και τον φίλησε στο στόμα. Το έκανε όπως δύο ηθοποιοί στο σινεμά. Σεμνός ο Δημητράκης, δειλός, αν περίμενε απ΄αυτόν η Σοσώ θα αργούσε πολύ να φιληθεί από αγόρι.

Πέρασαν τα χρόνια και μέχρι να παντρευτεί η Σοσώ ήταν μία κανονική κοπέλλα. Μία συνηθισμένη, ούτε η ίδια περίμενε ότι κάποια στιγμή θα ξεφύγει. Θα ξεσαλώσει. Να έχει υπερδραστήρια ερωτική ζωή, και είναι πραγματικά προσωπική της επιτυχία που έχει καταφέρει να μην γίνει σούσουρο, στον κύκλο της, στην εργασία της.

Η 30χρονη Σοσώ, μητέρα δύο παιδιών, δεν δίνει δικαιώματα. Είναι άτακτη, εύκολη, σχεδόν δεν χάνει ευκαιρία με τις τυχαίες και τόσο σύντομες σεξουαλικές περιπέτειες της, αλλά μέχρι σήμερα κανένας δεν την έχει μυριστεί, δύσκολα και να την υποψιαστεί. Τόσο ''φυσιολογική'' συμπεριφορά έχει ως σύζυγος και ως εργαζόμενη.

Η περίπτωσή της Σοσώς καταγράφηκε στα επιστημονικά χρονικά περίπου ως «μοναδική», σίγουρα ξεχωριστή, όταν με τη θέλησή της έλαβε μέρος σε έρευνα σχετικά με τις ερωτικές φαντασιώσεις.
Τεράστιο κεφάλαιο οι φαντασιώσεις στο σεξ, στη σεξουαλική σκέψη, στη σεξουαλική συμπεριφορά. Τις μελετούν και ξανά μανά τις μελετούν οι ειδικοί. Κάποια πράγματα μας αρέσει να τα σκεπτόμαστε, να τα φαντασιωνόμαστε στο ξύπνιο μας. Κάποια άλλα μας έρχονται μόνα τους στο μυαλό, όπως τα όνειρα στον ύπνο μας.

Η Σοσώ είναι γυναίκα που της αρέσει, που την καταβρίσκει να το κάνει με άγνωστο, ακόμα και με κάποιον που δεν της γεμίζει το μάτι. Δεν ντρέπεται τον εαυτό της. «Μ' αρέσει να αρέσω...» εξομολογήθηκε στην έρευνα: «Μ' αρέσει, με φτιάχνει οι άνδρες με τρώνε με το μάτι τους, να με ποθούν... Λόγω της δουλειάς του ο σύζυγος λείπει κάποιες μέρες. Αν εκείνος απουσιάζει, θα αυτοϊκανοποιηθώ...».

Ποια είναι η πιο συνηθισμένη φαντασίωση της; Με το ψευδώνυμο ''Σοσώ'' εξομολογήθηκε: «Τον άνδρα μου να το κάνει μ' όλες τις γνωστές μου... θα έλεγα ότι αυτή είναι η μανιώδης φαντασίωση μου. Γιατί; Δεν ξέρω ακριβώς το γιατί.Ίσως για να επιβεβαιώσω ότι εγώ είμαι καλύτερη μαζί του, ότι καμία άλλη δεν συγκρίνεται με εμένα. Όσες φορές ήρθε στη φαντασία μου ο Σπύρος μ' άλλην, εγώ ήμουν καλύτερη, πιστέψτε με...».

 

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΩΣ ΚΑΙ ΕΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ