ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ''ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ''

 

Η Σμάρω πήρε αγκαζέ την Ράνια και απομακρύνθηκαν από τους δύο άνδρες που δροσιζόντουσαν μ' ένα χυμό στο καθιστικό της αυλής.

- Ό,τι έχω να σου πω, θα στο πω με δυο λόγια, τα πολλά λόγια τα έχω για το δικαστήριο, της είπε με νόημα η δικηγόρος.

Η Ράνια, νηπιαγωγός, ευχάριστος και ανοικτός άνθρωπος, αμέσως αντελήφθη ότι κάτι πολύ σοβαρό, πολύ προσωπικό απασχολούσε την Σμάρω.

Τα δύο ζευγάρια χρόνια τώρα διατηρούν άριστες σχέσεις, όμως σπάνια, σχεδόν καθόλου δεν συναντιώνται στην Αθήνα. Μια γνωριμία που γεννήθηκε διότι οι δυο άντρες, κάποιο διάστημα είχαν υπηρετήσει μαζί στρατιώτες. Και δυο -τρία καλοκαίρια οι τέσσερις μαζί με τα παιδιά τους έκαναν διακοπές σε νησί. δεν βλέπονται συχνά, σχεδόν καθόλου.
Οι δυο γυναίκες στο πρόσφατο παρελθόν έχουν ήδη πει αρκετά η μία στην άλλη για την συζική ερωτική τους ζωή. Από το κακό στο χειρώτερο. Ξεραίλα σκέτη. Και σχεδόν συμβιβασμένες με τη σεξουαλική τους ασιτία.
- Ράνια, το σκέφθηκα σχεδόν βασανιστικά, το θέλω πολύ, όμως δεν πρόκειται να γίνει αν δεν συμφωνήσεις εσύ..., άρχισε να μιλάει η Σμάρω σχεδόν συνωμοτικά.

“Για τι πράγμα, καλέ;...” έκανε αθώα η Ράνια.
- Όπως ο δικός σου, έτσι και ο δικός μου στο κρεβάτι είναι ψόφιος. Κι αν προκύψει το γλυκό, δεν κρατάει περισσότερο από δυόμισυ λεπτά. Να πεις ότι τον πήραν τα χρόνια;

Η 42χρονη Ράνια νοιώθει “μαθήτρια” της 40χρονης Σμάρως, γιατί την θαυμάζει, της αρέσει ο τρόπος που μιλάει, που σκέπτεται, που είναι σκληρή, αυστηρή, και την χαρακτηρίζει μία αυτοκυριαρχία. Την ακούει σκεπτική, μια ερώτηση έρχεται στο στόμα της, αλλά το 'χει βουλωμένο. Περιμένει από την φίλης της να ολοκληρώσει την εξομολόγηση της.

- Νομίζω ότι σα γυναίκα μετράω! Και ο Σταύρος δεν λέω, του αρέσει το σεξ. Είμαστε, όμως, 20 χρόνια παντρεμένοι. Παλιώσαμε, δεν ανάβει το φλας. Χρειαζόμαστε μια... αλλαγή, κάτι να μας ανάψει τα αίματα.

“Και τι μπορεί να 'ναι αυτό;...'' ψιθύρισε αβέβαια η Ράνια.

-Εσύ!

“Εγώ, τι;... ”.

- Εσύ κι εγώ! Εμείς οι δύο θα βρούμε τη λύση, δικό μας είναι το πρόβλημα. Εσύ να το κάνεις με τον δικό μου, τον Σταύρο, κι εγώ με τον Κώστα. Κυρίες, όμως! Καθαρές δουλειές. Όχι, η μια πίσω από την πλάτη της άλλης. Δεν είμαι μαλάκας να μην έχω αντιληφθεί ότι ο άνδρας μου σε κάνει κέφι. Βγάλτε τα μάτια σας. Κι εγώ ό,τι φάω από τον δικό σου. Δεν έχουμε άλλη σωτηρία!
Η Ράνια έπεσε σε σκέψεις γι αυτό που της πρότεινε η φίλη της, την οποία δικαιολογούσε πέρα για πέρα. Τελικά, άφησε έναν έναν τους δισταγμούς της και πείστηκε για την τράμπα. Μετά από μια εβδομάδα είπε στην Σμάρω ότι δεν τολμάει, δεν έχει το κουράγιο να ζητήσει από τον σύζυγό της να συμφωνήσει κι αυτός στο παιχνίδι της ανταλλαγής συντρόφων. ''Άστο επάνω μου... '', την καθησύχασε η άλλη, ''...εμείς τα έχουμε πει με τον άνδρα μου, είναι μέσα αυτός. Δεν είναι κορόιδο να χάσει το κελεπούρι, εσένα..., μάλιστα να σε χαίρεται με την άδεια μου, νόμιμα'', ε! Να είσαι ερωμένη του με την ευλογία μου''.

Η Σμάρω ζήτησε το τελευταίο της ημέρας ραντεβού από τον οδοντίατρο Κώστα. Εμφανίστηκε στο ιατρείο του με ντύσιμο προκλητικό, κι άρωμα μεθυστικό.

- Δεν ήρθα για τα δόντια μου, Κώστα. Ξέρω ότι σ' αρέσω. Φίλησε με! Αγκάλιασε με! Το ποθούμε και οι δυο. Δεν είμαστε παιδιά, να προσπαθούμε μπροστά στους άλλους να “αθωώνουμε” τα βλέμματά μας όταν ο ένας ρίχνει κλεφτά πονηρές ματιές στον άλλον.

Έκαναν έρωτα, συγκλονιστικό. Παθιασμένο. Όταν τελείωσαν η γυναίκα ήταν άλλος άνθρωπος. Καμία διάθεση για φιλιά και χάδια.

- Κώστα, αυτό που έγινε είναι παράνομο! Ανήθικο!!! Έξω από τις αρχές μου. Δεν νοιώθω καλά, πρόδωσα τον άνδρα μου και την φίλη μου, την γυναίκα σου. Μ' αρέσεις, σε θέλω, να γίνουμε εραστές, όμως...

“Όμως;...” απορεί ο σύζυγος της νηπιαγωγού.

- Για να επαναλάβουμε αυτό που μόλις συνέβη πρέπει να το γνωρίζουν ο άνδρας μου και η γυναίκα σου.

“Τι εννοείς, Σμάρω;”.

- Είναι απλό. Εγώ με σένα, η Ράνια με τον Σταύρο. Εκτός κι αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στη γυναίκα σου, όπως εγώ έχω στον άνδρα μου και στον εαυτό μου.
''Εμπιστοσύνη, σε τι;... ''.
- Πως δεν θα ερωτευτεί η Ράνια τον άντρα μου και διαλυθούν τα σπίτια μας.
Ο οδοντίατρος συμφώνησε. Αποδέχθηκε να συναντιέται η γυναίκα του με τον άντρα της Σμάρως. Το deal έκλεισε σύμφωνα με το πλάνο της δικηγόρου. Η γυναίκα έφυγε από το ιατρείο του αφού ξανάκαναν έρωτα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΟΣΩ, Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!