ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ, ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗ ΓΗ

 

Παγκόσμια παράλειψη ότι μέχρι σήμερα δεν έχει απονεμηθεί το βραβείο “Το μεγαλύτερο νούμερο της αιωνιότητας” στην γελοία αυτή γκόμενα Paris Hilton. Γελοία ως άτομο και για κλωτσές η κυρία να θεωρείται γκόμενα. Μια ψευτοχαριτωμένη με φάτσα πλάκα σαν τηγάνι, άβυζη, άκωλη, αδύνατη. Και μας λένε ότι στη χλεμπονιάρα παίζει επάνω της καλλίγραμμο κορμί. Όχι, ρε!

Επι του θέματος. Είμαι σίγουρος πως αν έβγαινε πρώτη στο σχετικό διαγωνισμό, ότι αυτή είναι μακράν το πιο νούμερο, περιχαρής θα προσερχόταν να παραλάβει το βραβείο, μάλιστα θα έκανε δηλώσεις για την επιτυχία της. Μιλάμε για ένα φαινόμενο της εποχής μας. Η Πάρις Χίλτον εδώ και 15 χρόνια κρατάει σταθερά τα πρωτεία της μακράν Νο1 χαζοβιόλας με την υψηλώτερη αναγνωρισιμότητα στη γη. Δεν υπάρχει άλλη τόσο ηλίθια όσο αυτή που να μην την γνωρίζουν οι πιο κρυφές γωνίες του πλανήτη.

Δεν ξέρει τι λεφτά έχει, είναι η κληρονόμος των ξενοδοχείων Hilton και το μόνο που την απασχολεί είναι ποια μαλακία θα διαπράξει κάθε μέρα. Φοβερό, ε; Αν μια ημέρα, μονάχα μια ημέρα απουσιάσει από τα social media το απόλυτα βλακώδες ύφος της, επιτόπου πέφτει στην κατάθλιψη. “Καταστροφή! Με βαρέθηκαν; Μήπως η μαλακία που σκέφθηκα χθες δεν άρεσε και θα πρέπει να επινοήσω κάτι πιο ξευτυλισμένο;”.
ΤΟ φαινόμενο. Η Paris Whitney Hilton, που γεννήθηκε σα σήμερα 17 Φεβρουαρίου, το 1981. Μιλάμε για ΤΟ φαινόμενο. Το διάσημο τίποτα. Το τίποτα της διασημότητας. Ένα κορίτσι ανόητο από τα νύχια μέχρι τις ρίζες των μαλλιών της συμπεριφέρεται σα να είναι το σύμπαν μία προσωπική πασαρέλα. Μιλάμε για ΤΟ φαινόμενο που δεν έχει την εξήγηση του.

Ηθοποιός δεν είναι, ούτε τραγουδίστρια, επιστήμων, επιχειρηματίας, κομμώτρια, αεροσυνοδός, πόρνη, τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, μασέρ, τίποτα, ρε παιδί μου. Τα κάνει όλα, όμως! Και σε ταινία έχει παίξει, ως κομπάρσος βέβαια. Και συγγραφέας δηλώνει η απόλυτη σελέμπριτυ, με μοναδικό προσόν το όνομά της, Hilton. Και μοναδική της αγωνία να κλέβει δημοσιότητα. ΤΟ φαινόμενο. Το brandname της φαιδρότητας, η Paris Hilton. Η οποία, πάντως, ομολογεί με ειλικρίνεια, πως ό, τι κάνω το κάνω για το κέφι μου.

Της έδιναν νυχτοκάματο 350.000 ευρώ σε κλαμπ στην Ίμπιζα, να κάνει την D.J. κι αυτή εμφανιζόταν κάθε βράδυ με διαφορετικό μαγιώ. Και λένε κάποιοι ασόβαροι μαλάκες: “Τόσα πολλά λεφτά δεν αξίζει!”. Ποιο είναι το σχόλιο για τους αρχιμαλάκες που πήγαιναν στο μαγαζί που εμφανιζόταν το νούμερο;

Έχεις κάνει το λογαριασμό πόσο κοστίζει μια μπάζα 400 κιλά κοκαϊνη; Αυτή η ποσότητα της άσπρης ήταν καβατζωμένη σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας Πάρις Χϊλτον στην Κόστα Ρίκα. Φοβερά πράγματα. Κι αυτή δεν ήξερε τίποτα; Οι βαρώνοι, δηλαδή, που χρησιμοποιούσαν το αεροδρόμιο στο ράντσο της Πάρις Χϊλτον, δούλευαν εν αγνοία της. Έτσι είναι; Μήπως η κυρία τρόμπα ήταν στο κόλπο. Μήπως και είναι αρχηγός συμμορίας! Και δουλεύει το σύμπαν ότι είναι μία μαλάκω από κούνια. Αυτά γίνονται μόνον στο σινεμά.

Πάει π.χ.στο Ντουμπάι η Πάρις Χίλτον και δηλώνει ''Μ’ αρέσει το Ντουμπάι''. Και αυτή η δήλωση της κάνει το γύρο της γης. Τι φταίει το κορίτσι; ΤΟ φαινόμενο δεν είναι η Πάρις Χίλτον, είναι ο κόσμος, που τρώει στη μάπα και ασχολείται μ' ένα κλούβιο μυαλό. Τον περασμένο μήνα αρραβωνιάστηκε έναν άγνωστο ηθοποιό 4 χρόνια μικρότερο της. Θα σοβαρευτεί; Λέω για τον κόσμο, όχι την Χίλτον που πιθανόν έχει στη ξεφτύλα τα διεθνή μήντια που την λανσάρουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΓΗ