ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ!

 

''Αχ..., αχ..., ω..., ωϊ..., α..., α..., γλυκειά μου Παναγιά...,αχ..., αχ...”. Δεν θυμόταν ποτέ άλλοτε η Μερόπη να αισθανόταν τόσο απογειωμένη στο σεξ. Είναι η πρώτη φορά που απατάει τον σύζυγό της και η δουλειά έγινε στο πατ κιουτ. Στο πρώτο κιόλας τετ-α-τετ με τον γείτονά της, τον αθλητικό συντάκτη που πριν λίγες ημέρες νοίκιασε το διπλανό διαμέρισμα.

Ο δημοσιογράφος είναι πάλι μέσα της, για τρίτη φορά ο αθεόφοβος. Έπρεπε να φθάσει 30 χρονών κοπέλλα για να γευθεί το παραμυθένιο σμίξιμο με κορμί αρσενικού... “Αχ..., μανούλα μου..., ναι..., ναι...., ωϊ..., ωϊ..., ναι..., ναιαιαιαι...”.

Οι αναστεναγμοί της είναι ένα ηδονικό μουρμουρητό λες και το έγραψε μουσικός, μια παρτιτούρα σύνθεσης μπαλάντας σε τόνους χαμηλούς με βιολί... Το παράθυρο, τόσο του εραστή της, όσο και το δικό της είναι ανοικτά και από το σαλόνι της ακούγεται η απογοήτευση, σίγουρα και τα δάκρυα του Αντώνη, του συζύγου της, μπροστά στην τηλεόραση.

“Όχι, ρε..., γιατί, ρε..., δεν το αντέχω αυτό, ρε..., τέτοια ντροπή η αγαπημένη μου ...” παραμιλάει ο Αντώνης, όχι για την σύζυγο που τούτη τη στιγμή τον κερατώνει, αλλά για την... ομάδα του, την Βραζιλία στο παιχνίδι με την Γερμανία. Στον ημιτελικό του μουντιάλ 2014.

Η Μερόπη βάζει το χέρι της στο στόμα του γυμνού δημοσιογράφου και αφουγκράζεται την απελπισία του άντρα της. “Τον καϋμένο, θα του κοστίσει που χάνει η Βραζιλία του με 2-0...”.

- Έκανε ήδη το 4-0 η Γερμανία, της ψιθυρίζει ο άνδρας, απολαμβάνοντας τα σκόρπια φιλιά του στο επιθετικό στήθος της, που μοιάζει παρθένο, αχούφτωτο.

“Τέσσερα!”.

- Εμείς τρία..., της λέει πονηρά και την πλησιάζει πάλι με σεξουαλική πείνα ο δημοσιογράφος.

Γεματούλα η γυναίκα του φούρναρη, κάτασπρο το δέρμα της, με πρόσωπο ζωηρό και ύφος ψιλοχαζορούμενης. Όταν την πρωτοπήρε στην αγκαλιά του ο αντρας εντυπωσιάστηκε με το σφικτό κορμί της, θαρρούσε πως θα ήταν πλαδαρή. Να, όμως, που η διπλανή, η τσαμπερδώνα του διπλανού διαμερίσματος, προέκυψε απρόβλεπτα ελκυστική όταν της αφαίρεσε όλα τα ρούχα. Η μυρουδιά της ήταν μεθυστική. Τα υγρά της στο αιδοίο, ο ψιλοϊδρώτας στις μασχάλες φόρτωναν τη λίμπιντο του.

Παραμονές της έναρξης του μουντιάλ η Μερόπη δεν ξέρει τι να κάνει με την τρέλα για ποδόσφαιρο που έχει ο άνδρας της. Οι δικοί της μένουν στο χωριό, η ίδια δεν έχει φίλες, μοναδική της παρέα μια ξαδέλφη, που - ''Α, να χαθεί η παλιοβρώμα'' - με το παραμικρό φοράει κέρατο στον άνδρα της.

Θα αρχίσουν οι αγώνες στην Βραζιλία και ο Αντώνης θα ζει μονάχα για το μουντιάλ. Για τίποτα άλλο. Δώστου μπάλα και πάρτου τη ψυχή. Καλό, άγιο παιδί ο Αντώνης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τα 150 κιλά, θα την αράξει με τις ώρες μπροστά στην τηλεόραση. Κι αυτή, τι να κάνει; Να μείνει σπίτι, ούτε που το σκέπτεται, όμως δεν έχει άλλη επιλογή, είναι η καταδίκη της.

Από την πρώτη ημέρα που τον συνάντησε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας πρόσεξε ότι ο τύπος την κουσουμάριζε “αλλοιώς”. Όταν ξανατρακάρησαν, τυχαία βέβαια, της συστήθηκε και της κράτησε την παλάμη κάποια δευτερόλεπτα περισσότερο από το κανονικό.

“Μηνάς, δημοσιογράφος, στα αθλητικά..., ξέρετε, είμαστε συγκάτοικοι, κολλητά τα διαμερίσματά μας”.

Πρεμιέρα του μουντιάλ, πάλι μπροστά της. “Δεν είπατε ότι είστε αθλητικός ρεπόρτερ; Σε λίγο αρχίζει το Βραζιλία -Κροατία, όπως μου είπε ο άντρας μου κι εσείς δεν είστε στη δουλειά σας..., συγγνώμην αν είμαι αδιάκριτη...”.

- Δημοσιογράφος στα αθλητικά είμαι, πράγματι, όμως όχι ρεπόρτερ. Ύστερα δεν δουλεύουμε όλοι τις ίδιες ώρες στην εφημερίδα.

“Α, έτσι...”.

-Ο άντρας σας είναι ποδοσφαιρόφιλος, φαντάζομαι.

“Πολύ! Δυστυχώς... Κι εμένα δεν μ' αρέσει καθόλου το ποδόσφαιρο, μου είναι βαρετό...” παραπονέθηκε η ''διπλανή''.

- Συμφωνούμε! Εγώ είμαι του μπάσκετ...

“Μ' αρέσει, δεν μ' αρέσει το ποδόσφαιρο θα σκοτώσω την ημέρα μου, τις ημέρες όλες του μουντιάλ, μέσα στο σπίτι μη ξέροντας τι να κάνω...” έβγαλε τη δυσφορία της.

Της πρότεινε, στις δύο ώρες του ματς, να κάνουν παρέα στο σπίτι του, ευκαιρία να γνωριστούνε. Είπε ψέματα στον Αντώνη ότι θα πάει στην ξαδέλφη της. Όταν επέστρεψε σπίτι της, μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, τρόμαξε απ' αυτό που της είπε ο Αντώνης.

- Πολύ μερακλής με τις γυναίκες πρέπει να είναι ο διπλανός. Όσο έβλεπα ματς, άκουγα και την γκόμενά του, όλο αχ και αχ...

Η Μερόπη έχασε το χρώμα της. Είναι δυνατόν να την άκουγε και να μην κατάλαβε ο μπούφος ότι ήταν η γυναίκα του αυτή που πηδιότανε με τον διπλανό δημοσιογράφο; Την άλλη νύχτα, ο δημοσιογράφος είχε άλλο πλάνο στα προκαταρκτικά κι αυτή του ζήτησε ένα μαντήλι για να φιμωθεί, μη βγάλει ούτε κιχ.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΛΗΞΗΣ