Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΜΕ... ΔΑΣΚΑΛΟ

 

Μια ώρα είναι μέσα της, έχει χάσει το λογαριασμό, αλήθεια πόσους οργασμούς της χάρισε ο άνδρας, τρεις φορές μικρότερο το βάρος του από το δικό της. Ο Ανατολίτης κάθεται οκλαδόν, την έχει επάνω στους μηρούς του και με αργές κινήσεις, συγχρονισμένη την αναπνοή του, συνεχίζει να την ταξιδεύει σε τόπους άγνωστους και απερπάτιστους, στην απόλυτη έκσταση.

Όταν τον πρωτοείδε περιμένοντας τον μόνη στη σκοτεινή αίθουσα η Πελαγία ήθελε να το βάλει στα πόδια. Κοντός, αδύνατος, πετσί και κόκκαλο, με καράφλα και μια κοτσίδα από αραιά μαλλιά στο σβέρκο, σίγουρα δέκα χρόνια πιο μεγάλος από την ίδια. Αυτός είναι; Μ' αυτόν θα το ''κάνει''; Ο άνδρας αμέσως διάβασε τις σκέψεις της και της σχολίασε γαλήνια:

- Δεν θα μας βοηθήσει η κάθε ανησυχία σου για οτιδήποτε. Ξεχαστείτε. Απομακρύνετε ό,τι σας απασχολεί πριν περάσετε το κατώφλι μου. Μπορείτε, παρακαλώ, να γεμίσετε το κεφάλι σας με κενό;

Προηγουμένως, μια Κινέζα, ίσως Κορεάτισσα, με πέτρινο και χαραγμένο από τις δίχως ηλικία ρυτίδες πρόσωπο, της ζητάει να την ακολουθήσει. Μπήκε 2-3 φορές στη σάουνα και μετά ξάπλωσε σε κρεβάτι του μασάζ. Μετά από μια ώρα μαλάξεων σ' όλο το σώμα της ένοιωθε τόσο έντονα τη χαλάρωση, και την ανάγκη να ικανοποιήσει ένα σύμπαν άγνωστων σ' αυτήν επιθυμιών που γεννήθηκαν λες από το πουθενά. Ήταν μια νεκρή που αναστήθηκε κι έβγαινε από φέρετρο. Πόσο είχε εγκαταλείψει, πόσο είχε ξεχάσει τον εαυτό της.

Την μετέφεραν σ' ένα δωμάτιο υποφωτισμένο με κεριά. Αρώματα αγκάλιαζαν το δέρμα της. Ολόγυμνο το κορμί της μέσα σε μια μονάχα ελαφριά ρόμπα. Τον αντελήφθη πίσω της, εκείνη καθιστή στο πάτωμα, σε μια μαξιλάρα, αυτός γονατιστός αρχίζει να την χαϊδεύει, επιμένει σε κάποια σημεία με τέτοιο τρόπο που συλλαμβάνει το σώμα της να δονείται. Της δένει τα μάτια, μετά γλυστράει τα πόδια του κάτω από το βαρείς γοφούς της. Όταν το μόριο του ηλικιωμένου άνδρα μπήκε μέσα της, μια ευεργεσία φώτισε το μυαλό της.

Η 45χρονη Πελαγία, καθηγήτρια πανεπιστημίου, έχει ξεχάσει το σεξ εδώ και δέκα χρόνια. Ο πολυαγαπημένος της σύζυγος, 60αρης πια, επίσης πανεπιστημιακός καθηγητής, οριστικά έχει βγει αράουτ ως εραστής. Την αδυναμία στύσης του άνδρα της η Πελαγία την αποδέχθηκε, ήταν γεγονός μοιραίο. Με τον Πολυκράτη ομιλούν οι δεσμοί υπέρτατης πνευματικής συγγένειας. Δεν σταμάτησε ποτέ να τον αγαπάει, να τον θαυμάζει και πάντα αισθάνεται τυχερή που τον γνώρισε, μαθήτρια εκείνη, δάσκαλός της αυτός. Ζευγάρωσαν με όρκους πίστεως και αιωνιότητος.

Φρεγάτα σκέτη η Πελαγία. Γυναικάρα. Επιβλητική. Πόδια, κώλος, βυζιά προσφέρονται για χούφτωμα. Υψηλή, βαρειά, γεμάτη υγεία. Το τελευταίο που έχει στη σκέψη της το σεξ. Τοποθετημένο αμετάκλητα στο χρονοντούλαπο της προηγούμενης ζωής της.

-Πώς από εδώ..., ρώτησε ύποπτα την αδελφή της η Πελαγία.

“Περαστική ήμουν και είπα να πεταχτώ να σε δω...” απάντησε με νόημα η Λιάνα. “Θα φτιάξεις καφέ;”.

-Κάτι πονηρό έχεις πάλι στο μυαλό σου ή κάνω λάθος;

“Όχι, δεν κάνεις λάθος. Το 'πιασες! Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είσαι πιο έξυπνη από εμένα. Αλλού χάνεις!”.

-Έλα! Πες τι έχεις να πεις!

Και η δυο φορές διαζευγμένη Λιάνα το είπε. ''Στη γειτονιά της Πελαγίας εδώ και κάποιους μήνες παραδίδει μαθήματα “ανατολίτικου σεξ” ένας δάσκαλος. Δεν είναι μόνον θεωρητικός, αν η πελάτισσα το επιθυμεί η διδασκαλία του γίνεται και στην πράξη''. Ένα περιφρονητικό χαμόγελο γέμισε το πρόσωπο της Πελαγίας.

-Και μένα γιατί να μ' ενδιαφέρει ο κύριος “συνάδελφος” καθηγητής;

“Γιατί ειδικά εσύ είσαι η γυναίκα που περισσότερο από κάθε άλλη στην Ελλάδα την αφορά η παρουσία του γκουρού, εδώ στην Ερυθραία. Αν ήξερες, δεν θα μίλαγες έτσι. Το κάνεις μαζί του και γνωρίζεις τον Θεό! Στο λέω εγώ που ποτέ δεν μου έλειψαν οι άνδρες, είχα όσους ήθελα, αλλά η εμπειρία με τον γκουρού είναι το κάτι άλλο!”.

“Τι ήθελε η τρελή η αδελφή σου;...” ρώτησε ο Πολυκράτης την γυναίκα του, η οποία δεν παρέλειψε αμέσως να μεταφέρει στον σύζυγο, ό,τι της είπε η Λιάνα. Η έκπληξη! Και ο Πολυκράτης είχε ακουστά γι' αυτόν τον “μάγο”, μάλιστα της είπε τα καλύτερα λόγια!

-Τι εννοείς, Πολυκράτη;

“Να του κάνεις μια επίσκεψη! Είμαι δυστυχής στη σκέψη ότι δεν χαίρεσαι τον έρωτα από υπαιτιότητα δική μου. Θα ήταν αληθινή ανακούφιση να πηγαίνεις μ' αυτόν τον Ασιάτη, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είναι αξιόπιστος, όχι κομπογιαννίτης. Πελαγία, το εννοώ!”.

Έτσι, λοιπόν, με την πίεση και μετά τη μεσολάβηση της αδελφής της η Πελαγία έκλεισε ραντεβού με τον σπεσιαλίστα. Κι όταν επέστρεψε μετά από 4 ώρες στο σπίτι της βρήκε τον Πολυκράτη να μελετά κάποιες σημειώσεις στο γραφείο του. Ήθελε να του μιλήσει, να του πει σχετικά με τη συνάντηση της στο στούντιο του γκουρού, όμως ο σύζυγος αρνήθηκε.

“Αύριο, γλυκειά μου, δεν είναι επείγον αυτό...”.

Πράγματι, την επόμενη νύχτα, στο κρεβάτι, η Πελαγία ενημέρωσε τον πολυαγαπημένο σύζυγό της πώς πέρασε κοντά στις 3 ώρες στο “στέκι” του σοφού Ασιάτη. “Να ξαναπάς!... ” της είπε ο Πολυκράτης και την καληνύχτισε, πριν κλείσει τα μάτια του, μ' ένα φιλί στο μάγουλο.

Δεύτερη επίσκεψη της Πελαγίας στον δάσκαλο του σεξ. Ξεκίνησε να παίζει “πιάνο” πάνω στο σώμα της, τα δάκτυλά του πότε στο κεφάλι της, πότε στις ρώγες του στήθους της και στο αιδοίο της, προκαλούσαν μια υπνωτική και απέραντη ηδονή και άνοιγαν τους κρουνούς στις ορμές της. Όταν εισχώρησε μέσα της, τον άρπαξε σφικτά θέλοντας να ξεκινήσει εκείνος το πήγαινε-έλα, όμως ο σχιστομάτης επέβαλλε τον ενδεικνυόμενο ρυθμό και το γαμήσι κράτησε πάλι μια ώρα, τουλάχιστον.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΜΙΣΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΙΕΣ