Η ΛΕΣΒΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΡΑΣΤΩΝ

 

Αυτό που δεν βρήκε στο γάμο το καταβρήκε με τον εραστή της η Μίνα. Στην πραγματικότητα δεν έψαχνε να βρει κάτι όταν παντρεύτηκε τον Ηλία, η εξαίρεση στον κανόνα ο εν λόγω γιος μεγαλοεπιχειρηματία, αληθινά πιο ανήσυχος, πιο ικανός από τον πατέρα του, όμως ως σύζυγος εντελώς νερόβραστος.

Πλουσιοκόριτσο και η Μίνα, όμως βαθειά νυχτωμένη από τις καυτές εμπειρίες της ζωής. Ούτε που θα φανταζόταν ότι αυτή, η άβγαλτη, θα έφθανε να απατά τον σύζυγό της. Κι ακόμα ότι η παράνομη σχέση της με τον Μάκη θα την γέμιζε τόσο πολύ, θα την ικανοποιούσε τόσο πολύ. Η ίδια παραδέχεται αφού περάσει κάποιες ώρες στο κρεβάτι με τον Μάκη, πως όταν επέστρεφε σπίτι της ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Ορεξάτη, με θετική ενέργεια και στα ύψη η αυτοπεποίθησή της.

Το άλλο γυναικείο πρόσωπο της ιστορίας μας είναι η 34χρονη Ζωή. Γνωστό όνομα της Αθήνας, γυναίκα δυναμική, που μετά τις μπίζνες, και το σεξ βέβαια, έχει βάλει στην καθημερινότητά της το γυμναστήριο, αλλά και το τένις. Από ενωρίς το πρωί βρίσκεται στο γραφείο, ελέγχει αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις της οικογένειας, κυρίως την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και τα βράδια δεν λείπει από επιλεγμένες κοινωνικές, κοσμικές συγκεντρώσεις.

Κόντρα στο γήπεδο του τένις ανάμεσα στη Ζωή και τον πρώην γκόμενό της Μάκη. Και οι δυο παίζουν χαλαρά, παρακολουθεί η Μίνα. Οι δυο γυναίκες δεν γνωρίζονται, δεν έτυχε ποτέ να ανταλλάξουν μια καλησπέρα. Στη συνέχεια αντίπαλες με τη ρακέτα στο χέρι η Μίνα και η Ζωή, η οποία από το πρώτο σετ φορτσάρει και κτυπάει με πείσμα την αναμέτρηση. Χωρίς να το καταλάβει ανέβασε ρυθμούς και η Μίνα. Εκπληκτος, εντυπωσιασμένος ο Μάκης, παρακολουθεί μια άγρια μονομαχία. Τι συμβαίνει εδώ;

Κέρδισε η Ζωή. «Δεν ήμουν προετοιμασμένη για ντέρμπυ...» σχολίασε αθώα η Μίνα, δίχως παράπονο, όμως με φανερή έκπληξη για το ακραία επιθετικό παιχνίδι της άλλης. «Έτσι παίζετε, ακόμα και στην προπόνηση;...» ρώτησε την Ζωή.

- Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις..., της απάντησε η Ζωή ρίχνοντας επάνω της μια ματιά εξεταστική και μυστηριώδη. Η Μίνα αισθάνθηκε ότι ο τρόπος που την κύτταξε η Ζωή μόνον ευγενικός δεν ήταν, λες να περιεργαζόταν όλο της το σώμα, από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες της.

Μετά το τένις οι δυο εραστές συναντήθηκαν στο διαμέρισμα του Μάκη. Με τη σκέψη μονάχα ότι θα βρισκόταν στην αγκαλιά του η Μίνα αισθανόταν να υγραίνεται. Μητέρα δύο παιδιών η 30χρονη κρατούσε μακριά κάθε ανησυχία, κάθε απρόοπτο που θα μπορούσε να της συμβεί αν γινόταν γνωστή η περιπέτειά της με τον Μάκη, ο οποίος με την ποικιλία στο σεξουαλικό του ρεπερτόριο ήταν ένας γκόμενος ακαταμάχητος. Αλήθεια, αναρωτιόταν η Μίνα, μαζί της ο Μάκης προσχεδιάζει τα ερωτικά τους παιχνίδια ή αυτή τον εμπνέει σ’ όλο καινούργια πλάνα που την τρελαίνουν.
Σήμερα, όμως, ένας Μάκης αλλαγμένος. Σχεδόν αδιάφορος. Ψυχρός. Την υποδέχθηκε βαρετά. Τον ήθελε διαβολικά κι αυτός σα να βρίσκεται αλλού. Δεν μπορεί, θέατρο θα παίζει, να με ξαφνιάσει αμέσως μετά, σκέπτεται η Μίνα που μετράει το κάθε δευτερόλεπτο, όσο εκείνος αργεί να την αρπάξει, να μπει μέσα της. Τι να συμβαίνει; Όλη η Αθήνα γνωρίζει την παλιά σχέση του Μάκη με την Ζωή. Ξαναζεστάθηκε ένα πεθαμένο ειδύλλιο; Τον ρωτάει αδιάφορα, δίχως να δείξει ζήλια

- Είσαι τρελή..., της λέει. Εδώ και χρόνια η Ζωή έχει ξεχάσει τους άνδρες, είναι πια λεσβία, φανατική. Ήταν πάντα φαίνεται, αλλά δεν το είχε συνειδητοποιήσει, ίσως.

Η Μίνα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Απομακρύνθηκε στα τρία μέτρα από κοντά του και άρχισε να πετάει από επάνω της τα ρούχα. Κυλίστηκε στο χαλί και τον περίμενε. Όταν αυτός την πλησίασε τα πόδια της ενώθηκαν πίσω από την πλάτη του, δεν θα τον άφηνε να φύγει αν δεν της έβαζε φωτιά, να της ανατινάξει τον εγκέφαλο.

-Η Ζωή μου μίλησε για σένα…, της αρέσεις πολύ…, και επειδή ξέρει ότι δεν έχει τύχη μαζί σου αν σε φλερτάρει, μου έκανε μια πρόταση…

«Δεν καταλαβαίνω τι μου λες…» μουρμουρίζει η Μίνα η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει από τους οργασμούς που την πλημμύρισαν.
-Μου έκανε μια «προσφορά» η Ζωή. Να σε πείσω να πας μαζί της…

«Μα εγώ δεν είμαι λεσβία!»
- Ούτε εγώ σου ζητάω να γίνεις λεσβία. Παιχνίδι θα κάνουμε.

Είναι μια κουβέντα που δεν μπορεί να παρακολουθήσει η Μίνα, το μυαλό της και το χέρι της τούτη τη στιγμή είναι στο λιπόθυμο σωλήνα του, που αργεί να ξυπνήσει πάλι. Αυτός την αγκαλιάζει.

- Περίφημη η ιδέα της Ζωής. Να παίρνω μάτι τις δυο σας. Μου είπε ότι αυτό θα σε κάνει πιο ερωτική μαζί μου… Μου αρέσει, όμως, και εμένα η πρόταση της Ζωής.

Πέρασε μια εβδομάδα. Ο Μάκης επέμεινε, η Μίνα αρνούνταν. Κι όταν ο άνδρας το έθεσε αλλοιώς η γυναίκα δεν είχε άλλη επιλογή.

- Ή πας με τη Ζωή ή χωρίζουμε… Δεν έχει νόημα να παίζουμε πάνω στις ίδιες συνταγές, το αλατοπίπερό μας θα ‘ναι να δοκιμάσουμε με την λεσβία… Και για να δεις ότι δεν είμαι παράλογος, σου υπόσχομαι αν δεν σ’ αρέσει να την ξεχάσουμε την Ζωή.

Έβαλε όρο και η Μίνα. Την πρώτη φορά με την Ζωή να μην είναι παρών ο Μάκης. Δεκτόν. Οι δυο γυναίκες, έτσι το ρύθμισε η Ζωή, σα να βγήκαν ραντεβού. Πρώτα σινεμά σε ταινία ερωτική και μετά σε νυχτάδικο εστιατόριο, γάμα κατηγορίας. Κατέληξαν στο σπίτι της τζίβας.

Ήταν μια νύχτα αξέχαστη για την Μίνα. Αντίθετα απ’ ό,τι συνέβαινε με τον εραστή της, με την Ζωή η ίδια δεν κούνησε ούτε το δακτυλάκι της. Πρώτη φορά στη ζωή της ένοιωσε το κορμί της τόσο πολυφίλητο και αχόρταγα τα πιο ευαίσθητα σημεία της.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΑΦΥΡΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΣΜΙΞΙΜΟ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ