ΑΛΗΤΟΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΗΤΟΧΩΡΑ…

 

Μαλακίες αναφέρουν οι κανονισμοί ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν εφαρμόζονται. Γι’ αυτό στην Ελλάδα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους νόμους και τους κανονισμούς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα προβλεπόμενα πρέπει, λέει, να αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ μετά όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Εγώ νομίζω ότι όχι μόνον θα ήταν λάθος να αφαιρέσουν βαθμούς, αλλά το σωστό είναι να δώσουν επιπρόσθετα 2-3 βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε σοβαρά.

Συμφωνώ με τον βουλευτή του Σύριζα που υποστήριξε ότι ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε συμβολικά στον αγωνιστικό χώρο με το πιστόλι. Άσε τον άλλον κυβερνητικό βουλευτή, εκείνον των ανέλ, που ισχυρίστηκε με βεβαιότητα πώς δεν υπήρχε πιστόλι. Λέω για τον συριζαίο που είδε… συμβολισμό. Ότι ναι μεν μπούκαρε ο Σαββίδης, αλλά και η μπούκα του, και το πιστόλι είχαν... συμβολικό χαρακτήρα.

Αφού, λοιπόν, δεν αναφέρεται πουθενά στον κανονισμό πρωταθλήματος ο… συμβολισμός, να πάει η δουλειά στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής και να προβλέπεται δώρο 2 ή 3 βαθμών σ’ όποιον σουλατσάρει με πιστόλι στο γήπεδο.

Είμαστε μία αλητοπαρέα. Μία αλητοχώρα. Να ορμάει κάποιος στο γήπεδο με πιστόλι, και βουλευτής να λέει μέσα στη Βουλή ότι δεν υπήρχε κανένα πιστόλι. Το σκάνδαλο είναι ότι κυκλοφορεί ελεύτερος ο βουλευτής, όχι ο πρόεδρος με το σιδερικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ