ΜΕ ΤΟΥΣ GAY ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

 

Ένας μητροπολίτης, δεν αναφέρω καν το όνομά του, είπε τα δικά του για την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους. Μην πεις «Δικαίωμά του…». Πρώτα θα ακούσεις και μένα, μετά θα πεις, αν τελικά πεις, «Δικαίωμά του».

«Προσβολή του ανθρώπινου σώματος είναι η ομοφυλοφιλία...» είπε ο παπάς. Ρωτάω ευθέως, ως τι ομιλεί; Ως άτομο που έχει σωματική επαφή με γυναίκες, με γυναίκα; Γνωστό ότι ο εν λόγω μητροπολίτης είναι και άγαμος και παρθένος. Πώς, λοιπόν, καταδικάζει κάτι που δεν το γνωρίζει. Πώς χαρακτηρίζει προσβολή την ομοφυλοφιλία, και προφανώς αποδέχεται, ίσως και αποθεώνει την ετεροφυλοφιλία.

Μην πεις, σε προλαβαίνω, ότι η Εκκλησία, ότι ο χριστιανισμός είναι εναντίον της ομοφυλοφιλίας. Δεν πιάνεται αυτό το «επιχείρημα». Και δεν το πάω στο ΓΕΓΟΝΟΣ ότι πολλοί, πάρα πολλοί gay φοράνε το ράσο, και κλείνονται σε μοναστήρια.

Με την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους μας μπερδεύουν οι ιερείς του χριστιανισμού. Άλλοι θεωρούν ανώμαλους τους gay, άλλοι τους αποδέχονται και τους παντρεύουν. Μας κάνουν πλάκα;

Ή οι gay προσβάλουν τη θρησκεία, τον Θεό, τον Ιησού ή όχι. Από τη μία χριστιανοί ιερείς, ομολογούν ότι είναι gay, παντρεύουν gay, οι ίδιοι οι παπάδες παντρεύονται άνδρες, και από την άλλη κάποιοι κληρικοί αντιμετωπίζουν ως τέρατα της κολάσεως τους gay.(Στη φώτο οι ομοφυλόφιλοι Άγγλοι τραγουδιστές Έλτον Τζων, Τζωρτζ Μάικλ)

Διαβάστε ακόμα:

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ