ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ

 

Τι θα πει νυμφομανής; Ότι η κυρία τα δίνει όλα για να παντρευτεί; Να γίνει νύφη. Ότι αυτός είναι ο καημός της, η μανία της. Σε καμιά περίπτωση. Νυμφομανής είναι η φιλήδονη, η υπερσεξουαλική γυναίκα. Έτσι την χαρακτηρίζει η επιστήμη. Νυμφομανή.

Στα πολύ παλιά χρόνια, τότε που ήταν δύσκολο η νυμφομανής να καλύψει το πάθος της, τις ανάγκες της, τις σεξουαλικές ορμές της, το ’ριχνε στην πουτανιά. Έφθανε να γίνει ιερόδουλη. Δεν είχε άλλη επιλογή.

Για τον άνδρα λέμε ότι είναι σεξομανής. Και τι έχει αποφασίσει η επιστήμη; Η νυμφομανής, ο σεξομανής, κυκλοφορεί με συμπεριφορά τζογαδόρου. Ναρκομανούς, αλκοολικού. Άτομο εξαρτημένο! Δεν ησυχάζει χωρίς να ικανοποιεί το πάθος του. Αν δεν το κάνει θα παρουσιάσει στερητικά σύνδρομα. Θέλει σεξ, διαφορετικά πέφτει σε ψυχολογική τρικυμία.

Κι αν δεν βρει την ευκαιρία η νυμφομανής, ο σεξομανής μέχρι που το ρίχνει στον αυνανισμό. Τι να κάνει; Παραδομένο στην εξάρτηση άτομο και πανέτοιμο να δοθεί στον καθένα, ακόμα και χωρίς προφυλάξεις. Πλήρης η ατζέντα του σε πολλά και ποικίλα one night stands, στο σεξ μιας στιγμής, μιας βραδιάς, αρπακτές με ξένους, με αγνώστους. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούμε, ορμάμε και όσο αντέξουμε.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ