ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ

 

Από πιτσιρικάς, μαθητής ακόμα στο γυμνάσιο, πήγαινα στο θέατρο. Και απορούσα με την περίπου ίδια ατάκα τεραστίων δραματουργών, από Σαίξπηρ και Μολιέρο, μέχρι Ίψεν και Ο' Νηλ. «Δεν καταλαβαίνω αυτό το άτιμο, αυτό το καταραμένο πράμα που λέγεται γυναίκα...». Αυτήν την ατάκα, σε διάφορες παραλλαγές, ακούς από τη σκηνή σε πολλά θεατρικά έργα.

Κομπλάρει ο μαλάκας ο άνδρας απέναντι στην γυναίκα, ιδιαίτερα αν αυτή είναι σύζυγος του. Δεν την καταλαβαίνει. Σε αρκετές φάσεις τον μπερδεύει. Η κυρία έχει συμπεριφορά που δεν την δέχεται ο αρσενικός.

Τα πράγματα είναι απλά. Η γυναίκα είναι άνθρωπος όπως ο άνδρας, όμως ζώο διαφορετικό. Άλλη σκέψη. Αλλοιώς βλέπει τον κόσμο. Άλλες αγωνίες έχει, σ' άλλη εγκεφαλική συχνότητα κινείται. Μοιάζει μ' αυτόν που προσπαθεί να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μ' άλλον, χωρίς να γνωρίζεις τον ακριβή αριθμό του. Δεν γίνεται ποτέ αυτό.

Ποιες είναι οι δέκα περισσότερες συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις; Εδώ είμαστε. Μετά από σχετική έρευνα, πανεπιστημιακού τύπου, σε άνδρες και γυναίκες βγήκε η λίστα. Τα ευρήματα της έρευνας μιλάνε μόνα τους. Καταδεικνύουν αυτό ακριβώς που λέγαμε. Άνδρας και γυναίκα είναι άλλης γέννας πράμα.

«Να κάνω σεξ με φίλο του άνδρα μου» είναι στη σειρά η Νο 7 φαντασίωση στις γυναίκες. Από την άλλη, να πηδιέται με την κολλητή της γυναίκας τους είναι στη σχετική λίστα η Νο 4 ανδρική φαντασίωση. Πήρες πρέφα τη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα του ιδίου είδους, του ανθρώπινου.

Παρακάτω. Η Νο 4 γυναικεία φαντασίωση, δηλαδή περισσότερο προσφιλής, είναι να κάνουν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους. Η Νο 5 να αυνανίζουν τον σύζυγό τους, να του «τον παίζουν».
Ποιά η Νο1 φαντασίωση στις γυναίκες; ''Να κάνω έρωτα και να το αισθάνομαι ρομαντικά''. Στους άνδρες η Νο1 φαντασίωση; ''Να πηδάω όσο γίνεται πιο ηδονικά γυναίκα με την οποία δεν είμαι ερωτευμένος''.

Να το επαναλάβουμε; Άλλο μηχάνημα κουβαλάει στο μυαλό ο άνδρας, άλλο η γυναίκα. Δίποδα και τα δύο, όμως σε σκέψη η ημέρα με τη νύχτα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ