ΤΟ ΨΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ

 

Σε κάποιες περιπτώσεις γυναίκες έπαθαν κατάγματα επειδή φοράνε υψηλά τακούνια. Άσε τους πόνους που αισθάνονται στα δάκτυλα. Οι φανατικές, όμως, της γόβας-στιλέτο ρισκάρουν το επικίνδυνο για την υγεία τους πατούμενο διότι είναι σίγουρες πως τονώνει τη σεξουαλικότητά τους. Και ξεχνάνε ότι κάποιες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν μια φίλη τους ή τον συνοδό τους για... πατερίτσα.

Για μια φορά ακόμα έγινε έρευνα πανεπιστημιακή και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά ότι τα υψηλά τακούνια τα γουστάρουν οι... άνδρες. Να τα βλέπουν να κουβαλάνε γυναικείο σώμα. Τι, όμως, είναι εκείνο που σεξουαλικά ερεθίζει; Το ίδιο τακούνι και όποια φαντασίωση προκαλεί ή ο τρόπος που λικνίζει το κορμί της η γυναίκα, ακριβώς επειδή περπατάει με παπούτσι ψηλοτάκουνο; Αδιευκρίνιστο.

Ισχυρό αφροδισιακό, λοιπόν, το υψηλό τακούνι στο οποίο έχουν υποκύψει και οι φεμινίστριες. Όλες συμφωνούν ότι με τη γόβα-στιλέτο η γυναίκα πράγματι φαίνεται πιο κομψή, πιο γοητευτική, κλέβει περισσότερο την προσοχή του αρσενικού.

Είναι και κάτι άλλο. Με παπούτσια ψηλοτάκουνα η γυναίκα και χωρίς να το επιδιώκει, γυμνάζει τους πυελικούς μυς. Εγγυημένο 100%. Με υψηλά τακούνια η στάση του σώματος είναι καλύτερη και παρουσιάζουν 15% μικρότερη ηλεκτρική δραστηριότητα οι πυελικοί μυς, που σημαίνει ότι γίνονται πιο χαλαροί, πιο ενδυναμωμένοι και έτσι βοηθούν με την ευκολία των συσπάσεων, στην παραγωγή υψηλώτερης ηδονής στη σεξουαλική πράξη.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ