ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΕ... ΧΑΠΙ

 

Όχι, ρε. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Η σαραντάρα Ρούλα πείστηκε από την κολλητή να βγει ραντεβού με τον Φάνη που την πολυγουστάρει. Και για να αισθάνεται σιγουριά κατάπιε το γυναικείο βιάγκρα. Φοβερά πράγματα. Ο άνθρωπος έχει πάρει την κατηφόρα, χωρίς χειρόφρενο.

Το καταλαβαίνω το αρσενικό χάπι. Να το πάρει εκείνος που λόγω προχωρημένης ηλικίας θέλει να είναι έτοιμος, πανέτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Με το viagra βοηθάει να αιματωθεί το όργανο του, να γίνει στυλιάρι σκέτο. Το θηλυκό χάπι τι δουλειά να κάνει;

Την έχουν μοντάρει τη δουλειά και ρίξανε στην αγορά από το 2015 το χάπι που αυτό απευθύνεται στις γυναίκες. Ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει η παράσταση να το καταπίνουν οι κυρίες και για ένα δίωρο περίπου η ερωτική τους διάθεση θα κτυπάει λίμιτ-απ.

Το κατάντημα. Αυτή η κουβέντα αξίζει στο ανθρώπινο γένος. Κατάντημα. Ο θεούλης την έπλασε γυναίκα με κάψες την Εύα, να ορμάει στον Αδάμ και να τα κάνουν όλα, πίσω από τις καλαμιές αλλά και μέσα στην πριβέ πισίνα της Εδέμ. Όχι να χρειαστεί να παραγγείλει ένα κουτί χάπια από το φαρμακείο της γειτονιάς η κυρία για να της έρθει η όρεξη .

Τι είναι αυτά, ρε. Κάνουμε πλέον δουλειά με κουμπιά. Όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά. Ψηφιακά. Δίνουμε εντολές στα γκάτζετ με την επαφή των δακτύλων.

«Με τρελαίνεις…» της λέει. «Σε βλέπω και λοιώνω, σε θέλω τώρα…» συνεχίζει ο άντρας. Και εκείνη, πριν ακόμα παραδοθεί, ζητάει μια... καθυστέρηση ολιγόλεπτη. «Μια στιγμή, πρώτα να πάρω το χάπι μου…».

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ