ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

 

Στον καλλιτέχνη θα βρεις τον ερωτικό άνδρα. Τον ερωτύλο, τον υπερσεξουαλικό, όχι στον επιστήμονα. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν, λέμε για το σύνηθες, το επιβεβαιωμένο. Ο Πάμπλο Πικάσο, για παράδειγμα, ήταν γαμίκουλας παρ' ό,τι ασχημάντρας. Ενώ ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, αυτός στον οποίον οφείλεται η ατομική βόμβα, ένας ομορφάντρας, ήταν ο μαλακοκάβλης.

Πού να βρει χρόνο και σκέψη για τη γυναικεία συντροφιά ο Αδόλφος Χίτλερ, χοντροβαρεμένος να πραγματώσει τη μεγάλη ιδέα. Να κατακτήσει τον κόσμο, να εξαφανίσει τους Εβραίους, να προστατεύσει τη γνησιότητα της λευκής φυλής. Αντί να κυνηγάει το σεξ έβαλε στο σημάδι τρεις κατηγορίες ανθρώπων, τους Εβραίους, τους τσιγγάνους και τους ομοφυλόφιλους.

Καμία σχέση ο Χίτλερ με τον σύμμαχο του, τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, έναν από τους μεγαλύτερους γυναικοκατακτητές της Ιστορίας. Ο Γερμανός, αυστριακής καταγωγής, με γιαγιά Εβραία. Όσο μανιώδης αντισημίτης ήταν ο Φύρερ τόσο έψαχναν, τόσο του χρέωναν κάποια απόκρυφη σχέση με εβραϊσμό. Ότι και η γυναίκα της ζωής του, η Εύα Μπράουν έχει εβραϊκή ρίζα.

Γράφουμε για τον Άντολφ Χίτλερ με αφορμή τη γέννηση του το 1889. σα σήμερα 20 Απριλίου. Το 1945, στις 29 Απριλίου ο 56χρονος Χίτλερ, όταν πια όλα είχαν τελειώσει, όταν σοβιετικοί φαντάροι είχαν πλησιάσει το καταφύγιο της καγκελαρίας, ο μεγαλύτερος εφιάλτης του 20ου αιώνα, παντρεύτηκε την 33χρονη Εύα Μπράουν. Την επομένη, στις 30 Απριλίου αυτοκτόνησαν και οι δυο. Το καλύτερο για τους ίδιους και τους διώκτες τους. Όχι σαν τον ξεφτύλα τον Μουσολίνι ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει στα σύνορα με την γκόμενά του Κλάρα Πετάτσι.

Με μαύρο νυφικό παντρεύτηκε τον σαλταρισμένο Χίτλερ η Μπράουν. Μέσα στο καταφύγιο, πριν συλληφθούν αυτοκτόνησαν και ο υπουργός προπαγάνδας των ναζί Γιόζεφ Γκαίμπελς με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους. Υδροκυάνιο. Το 'χαν πάντα μαζι τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ: Ο «ΚΟΥΦΙΟΣ» PLAYBOY…