ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ

 

Βρέθηκαν άνδρες με πέος μόνο 4 εκατοστά μήκος, μάλιστα σηκωμένο, στην έρευνα την πανεπιστημιακή που έγινε στις ΗΠΑ, σχετικά με το ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος του ανδρικού σεξουαλικού οργάνου. Από την άλλη μετρήθηκαν ανδρικά μόρια σε στύση μέχρι και 28 πόντους. Και καταγράφηκαν οι πιο εύκολοι τρόποι, ανάλογα, για να ερεθιστεί ο γιακουμής, σε κάθε άνδρα. Σ' άλλους μ’ ένα χάδι, σ' άλλους με στοματικό σεξ, σ' άλλους στη θέα μόνο μιας προκλητικής γυναίκας.

Επί του κυρίου θέματος. Το καλύτερο, κατέληξαν, είναι το μαγιόξυλο του άνδρα στους 12,5 πόντους, όταν είναι πανέτοιμο για διείσδυση στον κόλπο της γυναίκας. Είπαμε. Δεν βαράνε μαλακία μονάχα οι μαλάκες, αλλά με το πέος την παίζουν και οι επιστήμονες. Δηλαδή;
Δεν έχει καμία σημασία το μήκος. Και το πλάτος. Και το σχήμα, εννοώ αν ο σωλήνας είναι ίσιος, αν γέρνει. Αν το κόκκινο μανιτάρι που ξεπηδάει στο κεφάλι μοιάζει ως γυαλιστερό αυγό. Αν η γυναίκα το βλέπει σαν τρίτο πόδι, σαν κάγκελο από μπρούντζο.

Είσαι με γυναίκα. Αν ξέρεις την τέχνη την ερωτική δεν βλέπεις μικρά ή μεγάλα στήθη, ούτε αν το αιδοίο της μοιάζει μέσα σε ξανθή χλόη ή δείχνει μαύρο λουλούδι θερμοκηπίου. Το ίδιο και η σωστή γυναίκα, αδιαφορεί για την απουσία βαρβατίλας του πέους στην περίπτωση που την μαγέψει, την ικανοποιήσει σεξουαλικά. Στα μάτια της δεν θα το δει μικρό, μέτριο, μεγάλο. Όσο και όπως να 'ναι θα θελήσει και να το θηλάσει και να την πολιορκήσει πάλι μέσα στη σχισμή της.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΕΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο,ΤΙ... ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΥΜΒΕΙ