ΕΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο,ΤΙ... ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΣΥΜΒΕΙ

 

Είσαι πια πανέτοιμος ταύρος, δεν χρειάζεται άλλο να περιμένεις και ορμάς! Ήδη, και το κορίτσι έχει φτιαχτεί από τα χάδια και τα φιλιά, και τα γλυκόλογα τα ψιθυριστά. Αμάν! Πρόβλημα. Δεν ξεκουμπώνει το σουτιέν. Αμάν! Η αναποδιά.

Πιθανόν να συμβεί το άλλο, να μη βγαίνουν από τα αυτιά της τα περίεργα και μεγάλα σκουλαρίκια που εμποδίζουν. Ίσως, να σε φρενάρει η συσκευασία του προφυλακτικού, να σε δυσκολεύει να το ανοίξεις πριν το φορέσεις. Κάτι άλλο απίθανο, απρόβλεπτο να προκύψει και να απειλεί να στη σπάσει. Να σε βγάλει εκτός ρυθμού. Η νευρικότητα της στιγμής εύκολα προκαλεί αμηχανία.Τι κάνεις;

Μην περιμένεις να σου πω εγώ τι να κάνεις αν παρουσιαστεί το μπέρδεμα, το απρόοπτο. Ούτε να περιμένεις να στο πει άλλος.

Τι κάνεις; Αν έχεις ψυχραιμία, αυτό που πρέπει. Όπως στο λέω. Επιτέλους! Σταματείστε να την ψάχνετε με κάποιους που το παίζουν ξερόλες. Αυτό να κάνεις σε τούτη την περίπτωση, εκείνο στην άλλη περίπτωση.

Εσύ, ρε! Αυτή είναι η σωστή κουβέντα. Εσύ κάνε ό,τι νομίζεις! Και το σωστό να μην κάνεις, εκείνη την «κρίσιμη» στιγμή, που απειλεί να σε ξενερώσει, να σε μπλοκάρει, μη χάνεις τη ψυχραιμία, Το πιθανότερο να αντιμετωπίσει την κατάσταση το κορίτσι με κατανόηση, ίσως και με χιούμορ. Με την απαιτούμενη στην περίπτωση διακριτικότητα.

Έσο ψύχραιμος, λοιπόν! Αυτό είναι το μυστικό. Να αντιδράς με φυσικότητα. Όχι σαν παπαγαλάκι, όχι σα μαθητούδι που θα προσπαθήσει να μπαλώσει το μη αναμενόμενο, σύμφωνα με τις... κατάλληλες υποδείξεις του ειδικού, εκείνου που γράφει στο περιοδικό.

Φθάνει πια αυτή η πατέντα. Τι να κάνεις για τούτο και για το άλλο. Προχωράς μόνος σου στη ζωή σου, ρε. Στο σεξ και οπουδήποτε. Μάθε μόνος. Έτσι θα γίνεις παικταράς και στο κρεβάτι, και σ' όλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΘΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛIΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ