ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΔΟΝΗΤΗ

 

Ας το πούμε “μηχανικό σεξ”. Όταν γίνεται με ερωτικά “βοηθήματα”. Στολίδια και παιχνίδια που κάνουν πιο τσαχπίνικη τη σεξουαλική επαφή. Για κάποιους, μάλιστα, όπως λένε οι ίδιοι, μοιάζει η σεξουαλική επαφή να είναι η πρώτη φορά με τον, με την σύντροφό τους.

Δονητές, μαστίγια, χειροπέδες. Σύνεργα, εξαρτήματα, διάφορα φετίχ. Και από κοντά σπέσιαλ εσώρουχα και έξτρα κόλπα, δαντελένια κι όχι, μέχρι μεγεθυντές πέους και λιπαντικά, αλοιφές που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Υπάρχουν άτομα που δεν έχουν, δεν θέλουν να βάλουν στη σκέψη τους την ιδέα να χρησιμοποιήσουν προϊόντα των sex shops. Ακόμα και στις μέρες μας που γνωρίζουν μεγάλη διάδοση, και κατά κάποιο τρόπο έχουν ''νομιμοποιηθεί'' από ειδικούς και σεξολόγους.

Το κάθε βοήθημα, κάθε βιομηχανικό κατασκεύασμα χρειάζεται και τη μαστοριά του χρήστη. Η πωλήτρια π.χ. προτείνει π.χ. ασημόσκονη με ζάχαρη σε διάφορες γεύσεις που θα γλύφει ο άλλος στο κορμί της συντρόφου του ή τα πλεονεκτήματα ενός ντηζαϊνάτου δονητή υψηλών επιδόσεων. Στην πράξη η απόδοση εξαρτάται και από την... τεχνική, αλλά και τη διάθεση για παιχνίδι από τους δυο συμπαίκτες.


Διαβάστε ακόμα:

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ