ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ…

 

Γυναίκα παντρεμένη, η 62χρονη πασίγνωστη ηθοποιός Πέμυ Ζούνη, πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ, συζούσε με άλλη γυναίκα, μία θεατρική παραγωγό, σε διαμέρισμα που παρεχώρησε ο σύζυγος της καλλιτέχνιδας. Το άλλο πρόσωπο, η θεατρική παραγωγός, Μπέσυ Γιαννοπούλου στο όνομα, μιλάει ξεκάθαρα για ερωτική σχέση.

Η δε ηθοποιός, που πλέον βρίσκεται σε αντιδικία με την πρώην φίλη, υποστηρίζει ότι ήταν αιχμάλωτη από την άλλη, και ζούσε έναν εφιάλτη. Μία φυλακή, ένα βασανιστήριο.

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Παραγίνονται. Κι εμείς μαθαίνουμε μόνον ο,τι βγαίνει στον αέρα. Μόνον ό,τι φτάνει σε δικόγραφα. Πολλά και πιο χειρότερα σ’ άλλες περιπτώσεις είναι και κάποια που δεν δημοσιεύονται ποτέ.

«Σ’ αγαπάω…» έλεγε η μία στην άλλη. «Εδώ θα είμαι… Κι όταν δεν κρύβεσαι θα σε βλέπω, μικρή μου Ποκαχόντας… Εγώ θα είμαι εκείνη που αν βρεθείς στο βούρκο θα πέσω μέσα να σου δώσω την ανάσα μου…». Από τα μηνύματα στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των δύο γυναικών.

Το πιο λυπηρό. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν να χωρίζουν. Οι προσωπικές τους σχέσεις γίνονται κουτσομπολιό στα αυτιά του καθενός. Η μία να λέει με κορόιδεψε, η άλλη με εξαπάτησε. Γιατί κάποια στιγμή οι ανάσες χωρίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ GAY, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ…