Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑΣ ΝΤΟΠΑΡΕΙ

 

Μια γυναίκα θα πει ότι δεν υπάρχει σεξ στο αμίλητο. Αλλοίμονο. Δεν γίνεται δουλειά μονάχα με το κούνημα, το πήγαινε-έλα. Εκτός από τα φιλιά και τα χάδια, στο παιχνίδι μέσα είναι και τα λόγια. Ακόμα κι αυτά που βγάζει ο στόμας του άντρα όταν βρίζει πεζοδρομιακά.

Αυτή είναι η μια πλευρά, όχι βέβαια ο κανόνας. Υπάρχουν γυναίκες που ούτε καν θα ήθελαν να ακούσουν βρώμικα λόγια, προστυχόλογα, τις στιγμές εκείνες που σφυρίζει το τραινάκι μέσα στο τούνελ και με τα κλειστά μάτια τους μέσα στο σκοτάδι βλέπουν το φως του παραδείσου.

Οι σεξολόγοι και οι σχετικοί ειδικοί επιστήμονες το ‘χουν μελετήσει το θέμα κι όλοι συμφωνούν, ότι στο κρεβάτι είναι επιτρεπτή η χρήση και απαγορευμένων λέξεων από τον άνδρα, γιατί όχι και από την γυναίκα. Καλά, πολύ καλά τα γλυκά, τα τρυφερά λόγια, τα ολότελα ρομαντικά, αλλά απαραίτητα είναι και τα εντελώς εκτός σαβουάρ βιβρ, εκείνα που τα λες χυδαία.

Γουστάρει να τα ακούσει η κυρία; Ρίχτα βρώμικα, κύριε. Ποτέ δεν λες «όχι» στο σεξουαλικό ντόπινγκ, με κάθε τρόπο. Όπως κι ένας άνδρας φτιάχνεται όταν η άλλη απελευθερωθεί και σαν πόρνη του χειρότερου μπουρδέλου εκφράζει τον πόθο της.

Αφροδισιακό, λοιπόν, το βρωμόστομα, ίσως πολύ πιο δυνατό από την αισθησιακή καθωσπρέπει και ψιθυριστή ερωτολόγα φωνή στο αυτί του ερωτικού συντρόφου. Είπαμε, όμως. Δεν ισχύει για όλους. Μια γυναίκα, για παράδειγμα, χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία, πιθανόν να κομπλάρει όταν λίγο πριν τον οργασμό, την αποκαλεί ο άλλος π.χ. «αλήτρα μου», «Λολίτα μου», «πουτανόσογο», «ξετσίπωτη», «πουτανομάγκαλο», για να περιοριστούμε σε κάποια «αθώα» της υψηλής θερμικής σεξουαλικής ηδονής.
Άντρας άκουσε τη βρώμικη κουβέντα από την κοπέλλα κι έπαθε. Λίγο πριν φτάσει στο αμήν, στην αποκορύφωση και αισθάνθηκε σκέτος μαλάκας. Τέτοια... απελευθέρωση δεν την περίμενε με τίποτα από την άλλη. Ποια αμηχανία, όπως κατέθεσε σε σχετική έρευνα ο άνθρωπος κατέρρευσε.
''Σεξουαλική έκφραση'' χαρακτηρίζεται η επιθυμία ανταλλαγής απαγορευμένων λέξεων. Και δείχνει την ανάγκη να εκδηλώσει το άτομο τη σκέψη να έρθει πιο κοντά στο ταίρι.Το ρισκάρεις; Να της πεις ''Ναι, ναι, έτσι σε θέλω, τσούλα, μόνο για πάρτη μου...''. Κάποιες θα αισθανθούν προσβεβλημένες, θα ξενερώσουν. Μήπως όταν ακούσει να την αποκαλείς ''βρώμα'', ''τσουλί'', να αισθανθεί εκείνη τη στιγμή ότι ένας ξένος την βιάζει. Κάποιες άλλες θα το γουστάρουν, όμως. Ψυχολογικά νοιώθουν πιο κοντά με τον επιβήτορα. Κάποιες το θεώρησαν γελοίο, έβαλαν τα γέλια χωρίς να το θέλουν.

Από την άλλη, σε πολλούς δεν κάθεται καλά το σεξ και σιωπή. Γεννάει ερωτήματα, παραπέμπει σε ύποπτες συμπεριφορές, που κρύβουν ποιος ξέρει τι. Ασφάλεια προκαλεί σε κάποιους όταν ο άλλος βγάζει μουγκρητά στην πράξη επάνω, όμως όχι βρωμόλογα.
Παίζει ρόλο και η μαστοριά του άντρα ή της γυναίκας όταν έχουν την ανάγκη να ανταλλάξουν προστυχόλογα την ώρα της συνεύρεσης. Να αρχίσει να «τα λέει» με τρόπο που να μη θίγει την, τον σύντροφό. Και παράλληλα να τον, την προσκαλεί στο γήπεδο της απαγορευμένης λεκτικής ανταλλαγής. Επειδή και το πιο άσεμνο είναι ένα κομμάτι εκείνου του παιχνιδιού όταν μπλέκονται δύο κορμιά γυμνά.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ